Ψάχνουν νέο Γενικό Διευθυντή Ενημέρωσης στην ΕΡΤ-Αυτός είναι πιθανόν να αναλάβει τη θέση


«Ακέφαλη» παραμένει η Γενική Διεύθυνση Ειδήσεων και Ενημέρωσης της ΕΡΤ μετά την αποχώρηση του Σταύρου Καπάκου. Πληροφορίες κάνουν λόγο για έντονες διαφωνίες με μέλη του ΔΣ της ΕΡΤ,και ιδιαίτερα με τον διευθύνοντα σύμβουλο, Λάμπη Ταγματάρχη, και από τις οποίες επήλθε το «διαζύγιο».


Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες,που μεταφέρει ο Γρηγόρης Μελάς στο newsit.gr, ο πρώην Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης χρεώνεται διάφορα που έχουν γίνει… ή μάλλον που δεν έχουν γίνει στο ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής σε ό,τι αφορά τον ειδησεογραφικό και ενημερωτικό τομέα της κρατικής τηλεόρασης. Το «διαζύγιο» πάντως είναι οριστικό και έτσι η Γενική Διεύθυνση μένει «ακέφαλη» με σκοπό να πρέπει άμεσα να προκηρυχτεί διαγωνισμός. 

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ,το ΔΣ της ΕΡΤ αλλά και κυβερνητικά στελέχη φαίνεται ότι εκτιμούν το έργο του διευθυντή ειδήσεων Βασίλη Ταλαμάγκα ,οπότε δεν αποκλείεται ο δημοσιογράφος να αναβαθμιστεί αναλαμβάνοντας όλο τον ενημερωτικό τομέα και έτσι να πρέπει να βρεθεί αυτός που θα αναλάβει πλέον τα καθήκοντά του στη διεύθυνση Ειδήσεων.

Βέβαια είναι αξιοσημείωτο ότι το «διαζύγιο» με τον Σταύρο Καπάκο προκλήθηκε τώρα, και η… ασυμφωνία χαρακτήρων, ιδεών και πρακτικών δεν είχε ξεκαθαρίσει νωρίτερα, πριν από την αρχή της σεζόν, ώστε να μην χαθεί για ακόμη μία φορά πολύτιμος χρόνος για την κρατική τηλεόραση.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: