Παγώνει η τροπολογία Παππά για τις άδειες με παρέμβαση Βούτση.

Νέα δεδομένα στα βήματα για τη διαμόρφωση του νέου τηλεοπτικού τοπίου δημιουργεί δήλωση του υπουργό Επικρατείας Νίκου Παππά.
Όπως φαίνεται, μετά από παρέμβαση Βούτση, παγώνουν οι εξελίξεις έως ότου συγκροτηθεί το νέο ΕΣΡ, αφού εξαντληθούν όλα τα περιθώρια συναινέσεων, όπως αναφέρει ο υπουργός Επικρατείας, στέλνοντας μήνυμα και στην αντιπολίτευση.

«Είχα πριν από λίγο επικοινωνία με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, τον κ. Βούτση. Εξέφρασε την άποψη ότι η οποιαδήποτε νομοθετική πρωτοβουλία για την μετάβαση στο νέο τηλεοπτικό τοπίο είναι καλύτερο να λάβει χώρα μετά τη νέα προσπάθεια συγκρότησης του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης μέσω της Διάσκεψης των Προέδρων της βουλής», δήλωσε ο κ. Παππάς.

«Αυτό και θα κάνουμε», τόνισε. Ο κ. Παππάς υπογράμμισε ότι «είναι η ώρα να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια συναινέσεων, τόσο για τη συγκρότηση της ανεξάρτητης ρυθμιστικής αρχής, του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης όσο και για τις ευρύτατες δυνατές συναινέσεις σε σχέση με τον τρόπο μετάβασης στο νέο τηλεοπτικό τοπίο».

«Ήρθε η ώρα νομίζω», είπε ο κ. Παππάς, «όλα τα κόμματα να κινηθούν με γνώμονα την υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος και όχι με γνώμονα την υπεράσπιση ειδικών, ιδιαίτερων, συμφερόντων». 

real.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: