«Ιντιάνα Τζόουνς» ψάχνει θησαυρό στο κέντρο της Τρίπολης

Unknown
0

Τις απαραίτητες άδειες της δημοτικής αρχής για να ξεκινήσει το «κυνήγι» ενός θησαυρού που είναι κρυμμένος στην Τρίπολη, εξασφάλισε ένας 65χρονος επίδοξος «Ιντιάνα Τζόουνς» που φαίνεται πως έπεισε τους αρμόδιους ότι έχει στην διάθεσή του χάρτες, οι οποίοι δείχνουν αμύθητα πλούτη σε μια περιοχή ανάμεσα στον Προφήτη Ηλία και το Grand Chalet!


Η ταυτότητα του «κυνηγού» θησαυρών δεν έχει γίνει γνωστή, ωστόσο ο δήμαρχος της πόλης Δημήτρης Παυλής επιβεβαίωσε ότι έχει εγκριθεί το αίτημα που υπέβαλε για να κάνει ανασκαφές σε τμήμα του πάρκου της πλατείας Άρεως, καθώς έχει προσκομίσει όλα τα νόμιμα έγγραφα και στοιχεία που -σύμφωνα με τον ίδιο- δείχνουν ότι υπάρχουν θαμμένα χρυσά και άλλα πολύτιμα αντικείμενα από την Τουρκοκρατία.

Φυσικά, η ανασκαφή θα γίνει υπό την επίβλεψη κλιμακίου της Αστυνομίας, του δήμου, της Τράπεζας της Ελλάδος και του υπουργείου Πολιτισμού και, αν υπάρξουν ευρήματα, το κράτος θα εκτιμήσει την αξία τους, θα φορολογηθούν και ο χρυσοθήρας θα μοιραστεί εξ ημισείας ό,τι απομείνει με τον Δήμο Τρίπολης. Φυσικά, θα πρέπει και να αποκαταστήσει το χώρο της ανασκαφής!

protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !