Μαρία Κωνσταντάκη:Μπαίνει για γυρίσματα αρχές Νοεμβρίου...

0

Από σπιρτόζα σερβιτόρα ,Ντέπυ, ένα κορίτσι λαϊκής καταγωγής ,στην περσινή κωμική σειρά του Mega, ''Η χειρότερη εβδομάδα της ζωής μου'', σε... ήρεμη Τάρα στο επιτυχημένο σίριαλ του ΑΝΤ1, ''Συμμαθητές''.


Η Μαρία Κωνσταντάκη θα ενσαρκώσει μια ολιστική θεραπεύτρια, που ''διαβάζει'' την αύρα και ''ξεμπλοκάρει'' τα τσάκρα όσων την επισκέπτονται. Ο σεναριογράφος, Γιώργος Φειδάς,πρότεινε στη χαρισματική ηθοποιό -η οποία έχει δώσει ξεχωριστές ερμηνείες σε παραγωγές όπως ''Υπέροχα πλάσματα'', ''Μίλα μου βρόμικα''- έναν κόντρα ρόλο, αφού η ίδια στην προσωπική ζωή της δεν είναι καθόλου ζεν. Αυτή,όμως, η πρόκληση του διαφορετικού έκανε τη Μαρία να πει το ''ναι'' κι έτσι στις αρχές Νοεμβρίου θα μπει στο πλατό για γυρίσματα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Βασίλη Θωμόπουλου.

«Το να μπαίνεις σε μια παρέα που έχει καταφέρει να κερδίσει την αποδοχή του κοινού έχει από μόνο του ένα άγχος. Γιατί ενδόμυχα σκέφτεσαι αν μπορείς να ταιριάξεις και εσύ με τη χημεία όλων αυτών των ανθρώπων», λέει στην ''Espresso'' η δημοφιλής ηθοποιός ,και συμπληρώνει:

«Για μένα είναι ένα όμορφο στοίχημα να ενσαρκώσω ένα ήρεμο άτομο, με αυτογνωσία, που κάνει γιόγκα και διαλογισμό τη στιγμή που ως άνθρωπος είμαι μέσα στις αντιφάσεις και σε συνεχή εγρήγορση. Ως Μαρία δεν πιστεύω σε καθαρισμούς αύρας, αλλά θεωρώ ότι στη ζωή όλα έχουν να κάνουν με την ανταλλαγή ενέργειας. Αν κάνεις το καλό, θα το εισπράξεις κιόλα. Αν σκέφτεσαι αρνητικά, θα έλκεις και μίζερες καταστάσεις. Από όλα αυτά τα μεταφυσικά θεωρώ ότι οι πέτρες έχουν δύναμη. Μου αρέσει κατά περιόδους να αγοράζω όμορφες πέτρες, γιατί νιώθω ότι έχουν μια ζεστή ενέργεια και με κάνουν χαρούμενη. Αλλά μέχρι εκεί».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !