Επαφές για απόκτηση προγραμμάτων...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Aντίστροφα μετρά ο χρόνος για τους τηλεοπτικούς σταθμούς που δεν έχουν εξασφαλίσει άδεια μετά τον πρόσφατο διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τις επιθυμίες της κυβέρνησης εκτός από τους τέσσερις τηλεοπτικούς σταθμούς (ΑΝΤ1, ΣΚΑΪ και τους δύο καινούργιους, του Βαγγέλη Μαρινάκη και του Ιβάν Σαββίδη), οι υπόλοιποι σε λίγες ημέρες θα «κοπούν» από την DIGEA.

Εκτός από το έμψυχο υλικό, τους εργαζομένους στους μη αδειοδοτημένους τηλεοπτικούς σταθμούς, στο… δρόμο θα βρεθούν και προγράμματα που προβάλλονται από αυτούς. Φαίνεται λοιπόν ότι οι υπεύθυνοι σε κάποια από αυτά κοιτάζουν στα… σίγουρα, στους αδειοδοτημένους, ώστε να είναι έτοιμοι για την επόμενη μέρα από το «μαύρο» και αντί για το δρόμο να βρεθούν σε άλλο τηλεοπτικό αέρα.

Όπως για παράδειγμα το «Voice» και το «Survivor» που ενώ είχαν «κλείσει» στο STAR η συμφωνία της τούρκικης εταιρείας παραγωγής με το κανάλι της Κηφισιάς χάλασε και έτσι βρήκε την ευκαιρία ο ΣΚΑΪ να ξεκινήσει σειρά επαφών για να τα εντάξει στο δικό του πρόγραμμα. Και δεν είναι τα μοναδικά που κοιτάζουν στα «σίγουρα»…!

Έχει γίνει επαφή της εταιρείας παραγωγής της σειράς «Έλα στη θέση μου» με στελέχη του αδειοδοτημένου ΑΝΤ1 ώστε αν πέσει «μαύρο» στον ALPHA η σειρά να μπορεί να συνεχιστεί από τη συχνότητα του ΑΝΤ1.


Βέβαια οι επαφές είναι σε πολύ… διερευνητικό στάδιο και στο στιλ «αν… τότε…»! Εκτός όμως από τη συγκεκριμένη σειρά, υπάρχουν κι άλλα προγράμματα (σειρές αλλά και εκπομπές) που προβάλλονται στα μη αδειοδοτούμενα κανάλια και που συντελεστές τους έχουν κάνει… διερευνητικές επαφές με τους αδειοδοτημένους ώστε να μην πέσει «μαύρο» και σε αυτές, αν και εφόσον πραγματοποιηθεί το «μαύρο» που θέλει να ρίξει η κυβέρνηση…!

Γρηγόρης Μελάς-newsit.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !