Πολλές πιθανότητες επιτυχίας στα νούμερα...

Έκανε την εμφάνιση στα τέλη της περασμένης σεζόν και τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά.Αναφέρομαι στην κωμική σειρά του Ant1 με τίτλο ¨Daddy Cool¨ σε σενάριο της Τίνας Καμπίτση.

Αρχές Απριλίου έγινε η πρεμιέρα και ο σταθμός αποφάσισε να τη ¨ρίξει¨ απέναντι από το ¨Πάμε Πακέτο¨ του Alpha.Αυτή ή κίνηση σχολιάστηκε από πολλούς ως τηλεοπτική ¨αυτοκτονία¨,αφού θα ήταν παράλογο ένα καινούργιο πρόγραμμα λίγο πριν έρθει το καλοκαίρι να καταφέρει να σταθεί απέναντι από μία άκρως πετυχημένη μακροχρόνια εκπομπή.

Και όμως έγινε η ανατροπή.Το ¨Daddy Cool¨ χτύπησε κόκκινο στα νεανικά κοινά και σε μία δύσκολη ζώνη τα 25αρια κυριάρχησαν.Μάλιστα δεν ήταν μόνο ισχυρός ανταγωνιστής το προιόν της Βίκυς Χατζηβασιλείου,αλλά αξίζει να σημειωθεί πως τότε προβαλλόταν στο Mega και η σειρά ¨Το Νησί¨ σε επανάληψη που σημείωνε 18αρια.

Φέτος το κωμικό εβδομαδιαίο σήριαλ από άποψη ανταγωνισμού ξεκουράζεται.Θα προβάλλεται κάθε Τρίτη στις 11.15 και θα έχει για ανταγωνιστές ξένες ταινίες και μάλιστα απόψε καμία από αυτές δεν είναι σε πρώτη τηλεοπτική προβολή.Αν συμπεριλάβουμε και το ισχυρό lead in που λογικά θα λαμβάνει από τους ¨Συμμαθητές¨,τότε ενδεχομένως η σειρά να σημειώσει απίστευτα μεγάλες τηλεθεάσεις.

Υ.Γ Εύστοχη η κίνηση του Ant1 να προβάλλει λίγο πριν ξεκινήσει το πρόγραμμα τα πρώτα 12 επεισόδια σε επανάληψη....

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: