Υπόθεση Γιακουμάκη: Νέες εξελίξεις....

0

Στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων, συνεχίζεται σήμερα η δίκη για την υπόθεση του φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, Βαγγέλη Γιακουμάκη, που είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο.



Υπενθυμίζεται ότι η κατάθεση – φωτιά του σπουδαστή της Γαλακτοκομικής Σχολής, Νίκου Δάβρη, σημάδεψε την πρεμιέρα της δίκης για την υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, καθώς οι αποκαλύψεις του εξέπληξαν όχι μόνο την πρόεδρο του δικαστηρίου αλλά και τους γονείς του Βαγγέλη.

Ο Νίκος Δάβρης ήρθε από την Βραζιλία για να ρίξει φως στην υπόθεση και κατακεραύνωσε τον τότε διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής και την υπεύθυνη της Εστίας. Η έκπληξη ζωγραφίστηκε στα μάτια της προέδρου της έδρας, όταν ο σπουδαστής κατέθεσε, σύμφωνα με τον «Ελεύθερο Τύπο», ότι ο διευθυντής της Σχολής τον βρήκε στο Facebook, χρησιμοποιώντας το προφίλ με το όνομα «Κώστας Τυροκόμος» και του ζήτησε να μην μιλήσει στον Τύπο, ενώ σε μεταξύ τους επικοινωνία του είχε πει «μην λες τίποτα παραέξω, μην κινδυνεύσεις και εσύ από τους Κρητικούς».

Ο Δάβρης έδωσε στο δικαστήριο εκτυπωμένες φωτογραφίες με τις συνομιλίες που είχε με τον διευθυντή.

«Στις 15 Μαρτίου 2015 βρέθηκε νεκρός ο Βαγγέλης. Μία μέρα μετά μαθεύτηκε ότι σπουδαστής από το εξωτερικό έρχεται στην Ελλάδα για να καταθέσει για τον Βαγγέλη. Στις 17 Μαρτίου, ο διευθυντής μου έστειλε μήνυμα στο Facebook και μου είπε : "Μην μιλήσεις στον Τύπο. Πες ότι θες στην αστυνομία". Όταν μιλήσαμε στο τηλέφωνο τον ρώτησα "γιατί δεν τιμώρησες τους Κρητικούς". Τότε μου απάντησε ότι δεν το έκανε γιατί τον πίεσαν πολιτικοί» κατέθεσε ο Νίκος Δαβρής.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !