Μπεκατώρου:«Δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει στην τηλεόραση,γιατί έχω φίλους που δουλεύουν σε άλλα κανάλια...»


Η Μαρία Μπεκατώρου παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό ,''Τηλεκοντρόλ'',και σχολίασε το πώς βλέπει την κατάσταση αναφορικά με την αδειοδότηση των τηλεοπτικών σταθμών...

Είναι μια πολύ δύσκολη εποχή γενικότερα και ειδικότερα για τα κανάλια. Εσύ πώς το βλέπεις όλο αυτό; 

''Να σου πω την αλήθεια, όταν συνέβη όλο αυτό στα τέλη του καλοκαιριού νόμιζα ότι κάποιος μας κάνει πλάκα. Αν μου έλεγες πριν από λίγο καιρό ότι κάποιος το έχει προβλέψει να γίνει, θα σε έλεγα τρελή. Δεν μου  αρέσει καθόλου όλο αυτό που συμβαίνει αυτή τη στιγμή στην τηλεόραση, αλλά και γενικά δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει στη Xώρα μου. Δεν μου αρέσει αυτό που συμβαίνει στην τηλεόραση γιατί έχω φίλους που δουλεύουν σε άλλα κανάλια, έχω ανθρώπους που αγωνιούν αν θα έχουν δουλειά αύριο. Αγωνιούν γιατί έχουν φτειάξει τη ζωή τους με ένα συγκεκριμένο τρόπο και αυτό με έναν άλλο μη συγκεκριμένο τρόπο, μπορεί να γκρεμιστεί ανά πάσα ώρα και στιγμή. Αυτό είναι κάτι που με ενοχλεί πάρα πολύ''.


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: