Κατερίνα Καινούργιου: Η ερωτική της επιστολή....

0

H ερωτική επιστολή της Κατερίνας Καινούργιου

Η Κατερίνα Καινούργιου είχε νυχτερινές ευαισθησίες και έντονη ερωτική διάθεση και δημοσίευσε στην προσωπική της σελίδα στο facebook μία ερωτική επιστολή! Η παρουσιάστρια έγραψε:

«Ερωτική επιστολή

"Θα με σκάσεις. Αλλά όταν λέω θα με σκάσεις εννοώ ότι θα εκραγώ θα γίνω χίλια κομμάτια δεν θα μπορείς να μαντέψεις από τι υλικό ήμουν φτιαγμένη.
θα έρθει το εύφλεκτο «εγώ» μου και παφ θα εξατμιστεί, σαν να μην υπήρχα ποτέ. Παιχνιδάκι στα χέρια σου, να τι είμαι. Κοκάλινη κουκλίτσα, πατάς το διακόπτη και έχεις θέαμα και ξέρεις και αλλάζεις ανά δέκα λεπτά τις μπαταρίες, γιατί θες το πολύ της ισχύς μου. Με κάνεις και ανοιγοκλείνω τα πλαστικά μου βλέφαρα, πηγαίνω τα χέρια αριστερά δεξιά και τραγουδάω «είμαι μια γλυκιά κουκλίτσα που με λένε Βαγγελίτσα.»
Και ύστερα σταματάς. Οι μπαταρίες φρέσκο αγορασμένες, μα εσύ τίποτα. Περίμενει η πουπέ, να κουνήσει τα πλαστικά της άκρα, και την αφήνεις σβησμένη. Με αφοπλίζεις. Με παροπλίζεις, με δένεις φιόγκο και με λύνεις.
Πως να στο πω; πέφτω σε τζαμαρίες και κόβομαι. και δεν καταλαβαίνω.
Αρτηρίες, αίματα, όλα χάλια και εγώ εκεί να δυναμώνω τη Μαντάμ Μπατερφλαι να φοράω τα Gentle Monster σου, να σε περιμένω.
Με έχεις στείλει στο Δρομοκαίτειο, και ίσως και να το απέφευγα, με ένα Σηνιούρη ίσως να είχαμε καθαρίσει . Δεν ήταν και για βούλα η τρέλα μου. Τώρα μ αλλάζουν πτέρυγες, έχουν καταργήσει και την απομόνωση και δεν ξέρω τι να με κάνουν, τη τρελή σου. Είμαι η τρελή σου. Η Δική σου τρελή καθώς εσύ ελέγχεις το ντεσιμπελόμετρο της τρέλας μου.
Με πήρες στο τηλέφωνο, βδομάδες μετά, ήταν στο αθόρυβο, μια κλήση μόνο που δεν πρόλαβα να απαντήσω. Δυο δειλά ντριν όλα και όλα. Καλώ πίσω μια φωνή λέει αυτός ο αριθμός δεν είναι σωστός . Ο αριθμός δεν είσαι σωστός, άκου τώρα . -Τι λέτε μαντάμ ο ολόσωστος είναι, δώστε μου πίσω τον ολόσωστο.
Δεν είσαι καταχωρημένος λένε. Αρχίζω να καλπάζω άγρια σαν άλογο που δεν δέχεται σέλα και κάποιος πολύ τολμηρός τα ψευτοκατάφερε. Φευ.
Μου βάζουν ζουρλομανδύα ετοιμάζουν τα ηλεκτροσόκ. φωνάζω ότι είσαι ολόσωστος. Τίποτα δεν με κάνει πλέον καλά.
Ούτε οι αυτοδημιούργητοι που ναι μεγάλο μου ρισπέκτ..." Τζουλη Αγορακη#νυχτερινές_ευαισθησίες #ερωτικηεπιστολη»!





Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !