Ευθύμης Ζησάκης: Είναι έτοιμος να υποδεχτεί ένα παιδί;

0
Στο περιοδικό People έδωσε συνέντευξη ο Ευθύμης Ζησάκης. Ο ηθοποιός που τον βλέπουμε στην σειρά του Alpha, Το Σόι Σου, μίλησε μεταξύ άλλων για την προσωπική του ζωή και για το αν είναι στα σχέδιά του η δημιουργία οικογένειας.


Για την προσωπική σου ζωή αποφεύγεις να μιλάς ανοιχτά…
Ποτέ δεν έχω μιλήσει και έχει παρεξηγηθεί αυτό. Πολλές φορές, είτε από συζητήσεις με δημοσιογράφους είτε ως καλεσμένος σε εκπομπές, υπάρχει πάντα υπερθεματισμός όσον αφορά στα λεγόμενά μου για τα προσωπικά. Δεν πιστεύω ότι η προσωπική ζωή πρέπει να σχολιάζεται δημοσίως. Αν και δεν έχω δηλώσει ποτέ «είμαι πολύ ερωτευμένος» σε συνέντευξη, το έχω δει σε τίτλο! Ενδεχομένως να βγήκε ως συμπέρασμα από τα συμφραζόμενα, αλλά γράφτηκε έτσι χωρίς να το έχω πει εγώ. Θα ήταν χαζό να δηλώσω κάτι τέτοιο σε μια συνέντευξη. Η αλήθεια είναι πως μου έχουν ζητήσει σε συνεντεύξεις να πω περισσότερες λεπτομέρειες για την προσωπική μου ζωή. Δεν με ενδιαφέρει να το κάνω, ούτε έχω επιδιώξει αυτού του είδους την προβολή. Αυτό που τροφοδοτείς, αυτό παίρνεις. Έχει τύχει να είμαι ζευγάρι με πολύ γνωστή κοπέλα και να μη δούμε ποτέ φωτογραφίες μας στα περιοδικά. Αν το θέλεις, υπάρχει τρόπος να μην προβάλλεις τη ζωή σου.

Έχεις στο μυαλό σου το να κάνεις οικογένεια;
Ανά πάσα ώρα και στιγμή. Μου είναι οικεία η εικόνα. Αν έρθει ένα παιδί, θα το υποδεχτώ με ανοιχτές αγκάλες. Από την άλλη, δεν ξέρω πώς μπορεί να είναι η ιδανική γυναίκα για να γίνει μητέρα των παιδιών μου, δεν θεωρώ πως υπάρχουν συγκεκριμένες προδιαγραφές.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !