Πού χάθηκε ο Νότης Χριστοδούλου;

Unknown
0

Στροφή 180 μοιρών στη ζωή του έκανε ο νικητής του πρώτου «Fame Story» Νότης Χριστοδούλου. Δεκατέσσερα χρόνια μετά τη νίκη του στο talent show με το τραγούδι «Πάει η αγάπη μου» και παρουσιάστρια τη Ναταλία Γερμανού, ο πλακατζής Κύπριος νεαρός με το γλυκό χαμόγελο επέστρεψε στην «παλιά του τέχνη κόσκινο», στον χώρο του design, το οποίο υπηρετεί με μεγάλη επιτυχία.


Ο Νότης με τα πράσινα μάτια και τη λευκή τούφα στη φράντζα του συμμετείχε στο μουσικό show, όταν τα reality «άνθιζαν» στην ελληνική τηλεόραση, και ψηφίστηκε από κοινό και κριτική επιτροπή ως ο πιο άξιος να ανέβει στο ψηλότερο βάθρο, με bonus χρήματα και ένα χρυσό συμβόλαιο με μεγάλη δισκογραφική εταιρία. «Νίκησα, γιατί ο κόσμος, γυρίζοντας σπίτι του το βράδυ, ήθελε να δει έναν ευχάριστο χαρακτήρα που έκανε τρέλες από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δεν κέρδισα, γιατί είχα την καλύτερη φωνή. Θεωρώ ότι δεν είμαι καλός τραγουδιστής. Επειδή δούλευα ως καλλιτεχνικός διευθυντής σε διαφημιστική εταιρία, ήξερα και ξέρω πώς να πλασάρω ένα καλό προϊόν και να δείξω τη θετική πλευρά του. Κι εγώ ήμουν ένα προϊόν» παραδέχτηκε σε παλαιότερη συνέντευξή του.

Το όνειρό του να γίνει τραγουδιστής πραγματοποιήθηκε τότε, όχι όμως και οι πραγματικοί στόχοι της ζωής του, γιατί ο Νότης είχε μεγάλες προσδοκίες, γνώριζε τα ταλέντα του, ήταν επικοινωνιακός, χιουμορίστας, ετοιμόλογος, μορφωμένος και με σπουδές που ήταν αρκετές για να περάσει από τις πίστες στη μικρή οθόνη. «Η τηλεόραση για μένα είναι το ισχυρότερο επικοινωνιακό μέσο. Θα ήθελα όσοι εργαζόμαστε σε αυτή να μην ξεχνάμε ότι μπορεί να λειτουργήσει και ως φορέας πολιτισμού» δήλωνε στις αρχές της τηλεοπτικής καριέρας του, που τερματίστηκε κακήν κακώς το 2011 στην εκπομπή «Δέστε τους», λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων με τον Νίκο Μουτσινά. Τότε ήταν που αποσύρθηκε από το θέαμα, κάνοντας μόνο περιορισμένες εμφανίσεις σε βίντεο εκπομπών.

Επέμβαση αισθητικής

Σήμερα εργάζεται ως interior designer σε μεγάλη εταιρία και παράλληλα ασχολείται με τη φωτογραφία και τη ζωγραφική. Υποβλήθηκε σε επέμβαση αισθητικής, διόρθωσε τη μύτη του και άλλαξε εντελώς εμφάνιση. Αφησε μουστάκι, μακριά μαλλιά και υιοθέτησε ένα πιο boho στιλ.

Ως μαθητής ο Νότης Χριστροδούλου ήταν καλός και παράλληλα με το σχολείο σπούδασε πιάνο και ασχολήθηκε με την ενόργανη γυμναστική και τον κλασικό χορό. Οταν αποφοίτησε, σπούδασε γραφιστική. Πριν δηλώσει συμμετοχή στο «Fame Story», εργαζόταν ως καλλιτεχνικός διευθυντής με τον Κωνσταντίνο Γιάνναρη και τον Δημήτρη Κατσίκη. Με εμπειρία, φαντασία, αγάπη για τη δουλειά του αλλά και καλλιτεχνικά όνειρα, ρίσκαρε και κέρδισε να γυρίσει γρήγορα σελίδα στη ζωή του. Μετά τη νίκη του στο ξενόφερτο τηλεοπτικό πρότζεκτ, ηχογράφησε τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Φανατικά». Εμφανίστηκε σε πίστες, υπέγραψε αυτόγραφα, δέχτηκε συγχαρητήρια, αγκαλιές και υστερίες από φανατικές του θαυμάστριες.

Το 2007 του έγινε πρόταση να εργαστεί στην εκπομπή «Όμορφος κόσμος» με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου με δικό του ένθετο διακόσμησης, κι είπε αμέσως το «ναι». Με τη στήριξη της μητέρας του, την οποία και θεωρεί το πιο σημαντικό και αγαπητό πρόσωπο στη ζωή του, δούλεψε σκληρά, αλλά ποτέ δεν ξέχασε την συμβουλή της πως η ευτυχία στη ζωή εξαρτάται από την ποιότητα των σκέψεων μας. Γι' αυτό και εγκατέλειψε το πεντάγραμμο. «Εφυγα από το τραγούδι, γιατί εκείνο με έδιωξε. Δεν ήμουν ταλαντούχος για να μπορώ να υποστηρίξω κάτι τέτοιο και ήξερα ότι θα είχα κάποιο ταβάνι, και έτσι το σταμάτησα πριν αρχίσει να μη μου αρέσει αυτό. Εχω μάθει στη ζωή μου να κάνω πράγματα που μου αρέσουν. Οταν αρχίσει κάτι να μη μου αρέσει ή όταν αντιλαμβάνομαι ότι σε κάτι δεν είμαι καλός, το σταματάω. Δεν μετανιώνω γι' αυτό που έκανα, ήταν μια προσπάθεια».

Με δική του εκπομπή

Αποδείχθηκε πως στην παρουσίαση ήταν πολύ καλός, διέθετε αμεσότητα, σβελτάδα και καλό γούστο. Γι' αυτό και η μετεγγραφή του από το Mega στο Star δεν άργησε. Εκεί απέκτησε τη δική του εκπομπή με τίτλο «Σιγά τον πολυέλαιο», όπου μεταμόρφωνε σε υπέροχα σπίτια παλιές, προβληματικές κατοικίες, και έδινε μεγάλη χαρά στους ιδιοκτήτες τους. Το 2010 βρέθηκε στην παρέα του «Δέστε τους» στο πλευρό του Νίκου Μουτσινά, της Μαρίας Ηλιάκη και της Κατερίνας Καινούργιου, όπου σκόρπιζε το γέλιο με τις «θανατηφόρες» ατάκες του και τα στοχευμένα σχόλιά του. Τα γέλια δεν κράτησαν πολύ και την επομένη χρονιά ο Νότης Χριστοδούλου αποχώρησε από την εκπομπή με βιτριολικά σχόλια για τον συμπαρουσιαστή του. «Φέτος δεν θα είμαι στην εκπομπή και αυτό είναι καθαρά προσωπική μου απόφαση. Με κάποια άτομα αδυνατώ να συνεργαστώ. Δεν μπορώ να υποβιβάζω τον εαυτό μου για άλλη μια χρονιά. Τα καλύτερα έρχονται» έγραψε τότε στα social media, για να καταλήξει στην «αγκαλιά» της πρώτης αγάπης του, της διακόσμησης. 

espressonews

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !