«Το θράσος στον ΔΟΛ περισσεύει...»

0

Γνωστή είναι εδώ και καιρό η ασφυκτική κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ,καθώς ο Οργανισμός διανύει μια από τις πλέον δύσκολες περιόδους.Κι επειδή,λοιπόν, οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μήνες ενώ οι ιθύνοντες ζητούν ''εκεί που χρωστούν να πάρουν και το βόδι'', η ΕΤΕΡ (Ένωση Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας)προέβη στην ακόλουθη ανακοίνωση :

Η ΕΤΕΡ ανακοινώνει:

Σε συνέχεια του αγώνα που εδώ και μήνες συνεχίζει η ΕΤΕΡ για την αποπληρωμή των μελών μας/ εργαζομένων στον ραδιοσταθμό του ΔΟΛ ,ενημερώνουμε πως την Τρίτη 11 Οκτωβρίου μάς κοινοποιήθηκε, εκ μέρους της εργοδοσίας, εξώδικη δήλωση που απευθύνεται στο Νομικό Σύμβουλό μας, με την οποία επιχειρείται να επιρριφθεί η ευθύνη της μη καταβολής δεδουλευμένων 15νθημέρου στους ίδιους τους εργαζομένους-τεχνικούς και στο ότι έχουν δεσμεύσει τους λογαριασμούς του «Βήμα FM» !

Ζητά, δε,να προχωρήσουν σε αποδέσμευση αυτών καθώς και στην άρση των κατασχετηρίων σε τρίτους ώστε να πληρωθούν. Δηλαδή το θράσος περισσεύει και «εκεί που μας χρωστούν ζητάνε και το βόδι»! Τους λέμε, λοιπόν, ότι ΔΕΝ θα το πάρουν. Η Ένωσή μας έδειξε τα τελευταία 2 χρόνια υπέρμετρη υπομονή, καλοπιστία και ανοχή μιας κατάστασης που διαρκώς χειροτερεύει ΜΟΝΟ για τους εργαζομένους. Ο εργοδότης έχει βρει τρόπο να συνεχίζει τις δραστηριότητες του με ψίχουλα, και, δυστυχώς, για τους εργαζομένους, χωρίς καμιά αντίδραση πλην ημών.

Έχουμε ξαναμιλήσει για τις δήθεν φτωχές επιχειρήσεις πλουσίων επιχειρηματιών και είναι προφανές ότι πίσω από την απληρωσιά κρύβεται ένα καλά οργανωμένο σχέδιο σε βάρος των εργαζομένων και όχι πραγματικά οικονομικά προβλήματα του επιχειρηματία και των περιουσιακών του στοιχείων . Μένει να αποδειχθεί η αλήθεια αλλά τότε θα είναι αργά για όσους, ακόμη και με τη σιωπή τους, συνέβαλαν στη διαμόρφωση αυτής της κατάστασης. Δυστυχώς, στον τόπο μας ορισμένοι επιχειρηματίες καλόμαθαν να μην ρισκάρουν την προσωπική περιουσία τους αλλά να παίρνουν αφειδώς δάνεια με εγγυήσεις «αέρα»… Αυτά άλλωστε πληρώνει τώρα ο Λαός μας ενώ «μαζί τα φάγανε» οι ιδιοκτήτες των media με τις κυβερνήσεις τις τελευταίες δεκαετίες.

Προχωράμε ενωμένοι απέναντι στους μπαταχτσήδες εργοδότες και τους υποτελείς τους. Όσοι έσπειραν ανέμους, θερίζουν θύελλες.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !