Πρόταση για τον ΔΟΛ έκανε ο Μπόμπολας στον...

0

Πρόταση στον παλαιό της συνεργάτη και άνθρωπο της απολύτου εμπιστοσύνης της, Αλέξη Σκαναβή, να αναλάβει εξ ολοκλήρου το management του «Πήγασου» ,έχει καταθέσει η οικογένεια Μπόμπολα, σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης,''Secret''.


Για τους γνωρίζοντες τη μιντιακή πιάτσα, πρόκειται για ένα γεγονός που κάθε άλλο παρά έκπληξη αποτελεί, δεδομένων των τεράστιων οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο άλλοτε κραταιός όμιλος, αλλά και της διαχρονικά άριστης σχέσης που διατηρεί ο εκδότης του «Ελεύθερου Τύπου» με τη μεγάλη επιχειρηματική οικογένεια. Ο τελευταίος «έτρεχε» για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα τον «Πήγασο», ενώ ήταν ο πρώτος διευθύνων σύμβουλος του πιεστηρίου των Μπόμπολα και Ψυχάρη (με τον οποίο επίσης έχει διαχρονικό δίαυλο επικοινωνίας, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την ολική επαναφορά των σεναρίων περί συγχώνευσης ΔΟΛ-Πήγασου, προοπτική που φέρεται να ενισχύει και η ίδια η κυβέρνηση) και εμπορικός διευθυντής του Mega την περίοδο της απόλυτης κυριαρχίας του καναλιού.

Όπως λένε εκείνοι που είναι σε θέση να ξέρουν από πρώτο χέρι τα σχετικά παρασκήνια, σε περίπτωση που ευδοκιμήσουν οι συζητήσεις Σκαναβή-Μπόμπολα, στην ομπρέλα του «Πήγασου» θα προστεθεί ο «Ελεύθερος Τύπος». Με βάση δε τους ίδιους κύκλους, εξελίξεις στο συγκεκριμένο μέτωπο θα υπάρξουν πολύ σύντομα, αφού, όπως τονίζουν χαρακτηριστικά, «τα… ανοίγματα του Ομίλου δεν μπορούν να περιμένουν».


Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !