«Δεν θα έμπαινα ξανά σε εκπομπή όπως το ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΗ ΧΑΡΑ!»


«Από το 18 μου, όταν έφυγα από το πατρικό μου σπίτι, ζω μόνος. Ήταν επιλογή μου, ήθελα να ζήσω αυτή την ''περιπέτεια'', να αναλάβω τις ευθύνες μου».Έχω αλλάξει 14 σπίτια από τότε, και σήμερα είμαι 29 ετών! Το πρώτο μου σπίτι πάντως ήταν στο Παλαιό Φάληρο, την περιοχή που μεγάλωσα. Έχω μείνει στο κέντρο, στα βόρεια ,και τώρα μένω ξανά Παλαιό Φάληρο μετά από πολλά χρόνια. Άλλαζα σπίτια γιατί βαριόμουν εύκολα, επι πλέον δεν μου είναι δύσκολο να κάνω μια μετακόμιση πια, άσε που μου αρέσουν πολύ οι δουλειές του σπιτιού και τα μαστορέματα, το διασκεδάζω»,δηλώνει ο ηθοποιός,Ευθύμης Ζησάκης.
Έπαιξε ρόλο και το γεγονός πως η τηλεόραση στο παρελθόν έδινε καλά χρήματα, κι έτσι είχε την άνεση να κάνει τέτοιες αλλαγές τόσο συχνά; 

«Εγώ βγήκα στους ΠΕΔΕΣ το καλοκαίρι του 2013, που είχαν ήδη μειωθεί κατά πολύ τα κασέ. Δεν διέφερε η μηνιαία αμοιβή μου από ένα μισθό σε μία καλή εταιρεία. Σίγουρα ο οικονομικός παράγοντας παίζει μεγάλο ρόλο για να αποφασίσεις να συμμετάσχεις σε μία εκπομπή, αλλά δεν φτάνει μόνο αυτό, γιατί πρέπει να μπορείς να λειτουργήσεις μέσα σε αυτήν».

Για τις συμμετοχές του σε ομάδες τηλεοπτικών εκπομπών δεν μετανιώνει. 
«Ήμουν όσο πιο αληθινός γινόταν. Δεν έκανα πράγματα για τα οποία μπορεί σήμερα να ντρέπομαι. Δεν μπήκα σε διαδικασία να αλλάξω κατεύθυνση και να αλλάξω τον εαυτό μου για να αρέσω».

Στη συνέχεια,ωστόσο,αποκαλύπτει πως δεν θα συμμετείχε ξανά σε μια εκπομπή όπως το ''Μες Στην Καλή Χαρά''.

«Δεν υπάρχει λόγος να το κάνω. Τότε είχα δεχτεί γιατί δεν υπήρχε μυθοπλασία και ήθελα να έχω δουλειά. Η δουλειά δεν είναι ντροπή, αν είσαι αληθινός. Έπειτα, βέβαια, μου ήρθε η πρόταση για τη σειρά, ''Το σόι σου'', και έχω τη χαρά να είμαι εκεί τα τελευταία δύο χρόνια. Είναι μια σειρά πολύ άμεση και αληθινή, αποτυπώνει ένα μέρος της ελληνικής πραγματικότητας που ζούμε σήμερα, γι’ αυτό κι έχει πετύχει».

Τον αγχώνει το γεγονός πως το σίριαλ στο οποίο πρωταγωνιστεί παίζεται στον Alpha, ένα από τα κανάλια που δεν κατάφεραν να πάρουν άδεια γενικού περιεχομένου, πανελλαδικής εμβέλειας;

«Ήταν δύσκολο να το διαχειριστώ όταν το έμαθα, δεν περίμενα να συμβεί κάτι τέτοιο. Μιλάμε για μια υγιή επιχείρηση, καθαρή, χωρίς προβλήματα και τυπική στις πληρωμές της. Νιώσαμε όλοι ότι είναι δικό μας πρόβλημα το τι θα γίνει με τον Alpha και πιστεύω ότι στο τέλος θα δικαιωθεί το κανάλι».

Στη Νάνσυ Παραδεισανού-People

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: