Η Λένα Παπαληγούρα μιλά για την παράσταση,«Μικρός Πρίγκιπας»


Η ηθοποιός,Λένα Παπαληγούρα, πρωταγωνιστεί τη φετινή σεζόν στην παράσταση, ''Μικρός Πρίγκιπας'', στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά.

Ήταν αγαπημένο σας παραμύθι ο ''Μικρός Πρίγκιπας'';

«Ναι, αλλά δεν είχα φανταστεί ποτέ τον εαυτό μου να κάνει τον Μικρό Πρίγκιπα. Νομίζω ότι ήρθε για να μου δώσει λίγη αισιοδοξία, καθώς μου ξυπνάει κάποιες δικές μου αθώες πλευρές. Αγαπημένο παραμύθι ήταν "Η Αλίκη στη χώρα των θαυμάτων", γιατί όταν ήμουν πέντε χρόνων έπεσα σε ένα πηγάδι - κάτι που με σημάδεψε. Τώρα βρίσκω πηγάδι και στον Πρίγκιπα. Και τα δύο είναι παραμύθια με ταξίδια και διαδρομές. Όπως κάθε ρόλος».

Σας αρέσουν τα παραμύθια; 

«Με αγγίζουν πολύ και θέλω να πιστεύω σε αυτά. Δεν ξέρω αν χωράνε στη ζωή μας αλλά τα έχουμε ανάγκη. Αυτό το παραμύθι μαλακώνει την ψυχή μου. Δρα σχεδόν θεραπευτικά. Γενικότερα είναι έτσι φτιαγμένα ώστε να φέρνουν τα παιδιά σε επαφή με την πραγματικότητα, σαν μια παραβολή για την ενήλικη ζωή τους. Γιατί ως ενήλικοι, τα αντικαθιστούμε με τις φαντασιώσεις. Και ίσως έτσι γίνεσαι πιο ευαίσθητος για να μπορείς να αντέχεις όσα ζεις. Είναι ένας τρόπος να διατηρούμε κάτι αθώο, σαν μια άσκηση για καλοσύνη».

Πηγή:Βήμα

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: