Γιώργος Γιαννόπουλος: Ο... Χαμπέας αποκαλύπτει για τη νέα σεζόν...

Unknown
0
Ο ηθοποιός Γιώργος Γιαννόπουλος, ο τηλεοπτικός Βαγγέλης Χαμπέας, μιλάει στο «Τν Εθνος» για την πρεμιέρα της επιτυχημένης σειράς και αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν το καλοκαίρι ανάμεσα στις δύο οικογένειες...
Θα απαντηθούν όλα τα ερωτήματα σχετικά με τις διακοπές τους καθώς τα δυο πρώτα επεισόδια που προβάλλονται την Τετάρτη είναι ένα καλοκαιρινό φλας μπακ γεμάτο με σκηνές στη θάλασσα, στην πισίνα, στο ξενοδοχείο και σε γραφικά μέρη της Καλαμάτας
«Είναι μια καταπληκτική φάρσα. Όλα ξεκινούν όταν η Χαρούλα αποφασίζει ότι δεν θέλει να πάει για άλλη μια φορά στη Μεσσήνη όπως της λέει ο Χαμπέας, επειδή σκέφτεται πως θα φιλοξενεί κόσμο και αντί να ξεκουραστεί θα καταλήξει να... πλένει πιάτα. Άλλωστε κάθε χρόνο πηγαίνουν εκεί. Από την άλλη η Αλεξάνδρα και ο Μενέλαος επέλεξαν για ης διακοπές τους την Πορταριά. Ο Σάββας και η Λυδία έχουν κλείσει μια προεδρική σουίτα σε πολυτελές ξενοδοχείο στην Καλαμάτα. Για κάποιο λόγο μπερδεύονται και ο Χαμπέας με τη Χαρούλα νομίζουν ότι τα παιδιά τους έκαναν δώρο τη σουίτα. Τελικά βρίσκονται και τα δυο σόγια σε ένα δωμάτιο, ο ένας πάνω στον άλλο. Έχει πολλή πλάκα» λέει ο Γιώργος Γιαννόπουλος.
«Στις 13 Σεπτεμβρίου είχα τα γενέθλια μου και οι συνεργάτες μου φρόντισαν να γιορτάσουμε όλοι μαζί. Μου έφεραν μια τούρτα και περάσαμε υπέροχα. Είμαι συγκινημένος που έγιναν τα γυρίσματα στον τόπο μου, γιατί τον αγαπώ πολύ. Κάποιες σκηνές έγιναν στην Καρδαμύλη, σε μαγαζιά της Καλαμάτας, και όχι μόνο» προσθέτει ο ηθοποιός.
Ο πατέρας της οικογένειας, Βαγγέλης Χαμπέας, αλλάζει αυτήν τη σεζόν. «Ο Χαμπέας δεν αλλάζει. Γίνεται όμως πιο αγαπησιάρης. Συγκριτικά με τον πρώτο χρόνο του σίριαλ, διαπιστώνω ότι ο ήρωας που υποδύομαι βρίσκει τις ισορροπίες του με τη γυναίκα του τη Χαρούλα και τα παιδιά του. Άλλωστε όσο μεγαλώνουμε οι άνθρωποι γινόμαστε πιο ζεστοί» καταλήγει ο Γιώργος Γιαννόπουλος.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !