Η Ελένη ή η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πιο μεγάλος έρωτας;
Γιατί μου το κάνεις αυτό τώρα (σ.σ.: γελάει); Την Ελένη την αγαπώ πάντα κι ας μη τη βλέπω πολύ. Τον έρωτα με τη Ζέτα τον ζω κάθε μέρα. Τρώμε μαζί, πάμε διακοπές μαζί, είναι αυτοκόλλητη φίλη μου!

Είναι κανονικός άνθρωπος η Ζέτα;

Πιο κανονικός πεθαίνεις, αλλά δεν το πιστεύει κανείς!

Θα γινόσουν τίγρης για τη Ζέτα - για να θυμηθώ και το τρέιλερ της εκπομπής;

Έχω γίνει τίγρης για τη Ζέτα και θα το ξανακάνω αν χρειαστεί! Είναι τόσο καλό και δοτικό πλάσμα, τόσο ψυχούλα που δεν μπορώ παρά να την υπερασπίζομαι και να γίνομαι ακόμα και τίγρης για εκείνη. Το αξίζει!

Αυτό που τη χωρίζουν με τον Μιχάλη κάθε τόσο πώς το βλέπεις;

Μα κι εγώ θα τη χώριζα, αφού «πουλάει» το θέμα, χωρίς να έχει καμία υπόσταση! Τους χωρίζουν τόσα χρόνια και παραμένουν μαζί. Αυτό απαντά από μόνο του σε όλα νομίζω.

Οι Μπραντζελίνα πάντως χώρισαν στα αλήθεια.

Δεν το πίστεψα στην αρχή, αλλά ναι, ζήσαμε να το δούμε κι αυτό! Έγκωσαν οι άνθρωποι με 15 παιδιά, τι να πω; Δεν είμαι στο σπίτι τους, που λένε, να σου πω τι και γιατί... Τα λύσαμε τα προβλήματά μας όλα και καιγόμαστε για τους Μπραντ-Αντζελίνα!

Τι «μαγειρεύεις» στο Θέατρο Πειραιώς 131;

Την ολοκαίνουργια αστυνομική κωμωδία μου «Οι από πάνω», στην οποία έχω τη χαρά να παίζω πλάι στους εξαιρετικούς Κρατερό Κατσούλη, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Ματίνα Νικολάου, Μαρία Κατσανδρή, Πρόδρομο Τοσουνίδη και Θωμαή Απέργη. Δεν θα σου προδώσω στόρι για την ώρα, αλλά σας περιμένουμε στο θέατρο τέλη Οκτωβρίου.

Πηγή: Real

Δεν υπάρχουν σχόλια: