Ο Νίκος Μουρατίδης για τηλεοπτικές άδειες: Αυτή η αναρχία και η τρέλα πρέπει να σταματήσει....Πώς κρίνει ο Νίκος Μουρατίδης το σημερινό τηλεοπτικό τοπίο μετά τη δημοπράτηση των καναλιών; «Όταν έχω τα νεύρα μου, τα βλέπω μαύρα και άραχνα, βρίζω, λέω ότι δεν πρόκειται να γίνει τίποτα. Όταν είμαι ήρεμος, σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή οι δανειστές θα καταλάβουν ότι δεν γίνεται αυτό το πράγμα και θα ρίξουν «νερό στο κρασί τους», χρειάζεται υπομονή. Πρέπει να γίνει ένα γέρο ξεκαθάρισμα, είμαστε μία χώρα τρελών και υπερβολικών ανθρώπων, όλο αυτό που γινόταν με τα έντυπα... 

Ούτε στην Αμερική δεν έβγαιναν τόσα έντυπα. Είμαστε μία χώρα που βγάζουμε 15 αθλητικές εφημερίδες, ενώ η Γαλλία έχει μία κι έχουμε χιλιάδες κανάλια. Κάθε επαρχιακή πόλη έχει 4 κανάλια, ο καθένας πάει και πουλάει το κτήμα του και ανοίγει κανάλι. Αυτή η αναρχία και η τρέλα πρέπει να σταματήσει. Είναι τόσοι άνθρωποι απλήρωτοι, «φεσομένοι», από ηθοποιούς και τεχνικούς... θέλω να γίνει εξυγίανση, να σταματήσει το καρκίνωμα των εταιρειών που μπαίνουνε μέσα, οι οποίες στην κρίση ζητάνε δάνεια και δεν πληρώνουν λογαριασμούς», λέει ο ίδιος στο Λοιπόν. 

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

1 Τα Σχόλια σας:

Ανώνυμος είπε...

Κι έτσι, λοιπόν, θα δοθεί σε κάποιους η ευκαιρία να κλείσουν τις εταιρίες τους και να μην τους κατηγορήσει κανένας, γιατί πολύ απλά... "η κυβέρνηση τούς κλείνει". Ωραία, πολύ ωραία!