Απο τους «Συμμαθητές» στο «Σαν οικογένεια»...

0

Οι «Συμμαθητές» έχουν κάνει πολλά νέα πρόσωπα στον χώρο της υποκριτικής γνωστά στο ευρύ κοινό. Μέσα από τη σειρά του ΑΝΤ1, πολλοί από τους ηθοποιούς έχουν εξαργυρώσει την επιτυχία της σειράς, αναλαμβάνοντας νέους ρόλους σε θέατρο και τηλεόραση. 

Μία εξ αυτών είναι και η Αναστασία Παντούση, η οποία αλλάζει τηλεοπτική στέγη και πρόκειται να πρωταγωνιστήσει στη σειρά του Alpha Κύπρου, «Σαν οικογένεια». Στο δραματικό σήριαλ αναμένεται να έχει έναν εκ των πρωταγωνιστικών ρόλων, υποδυόμενη την Μαρίνα και μίλησε για την αλλαγή στην καριέρα της στην τελευταία συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό TvΜανία και τον Κωνσταντίνο Χάμπαλη. 

Ανάμεσα σε άλλα η ηθοποιός ανέφερε για την σειρά που την ανέδειξε: «Οι Συμμαθητές για εμένα ήταν μια πολύ όμορφη και πρωτόγνωρη εμπειρία και είμαι πολύ χαρούμενη που συμμετείχα σε αυτή τη δουλειά… Οι Συμμαθητές ήταν μια πρόκληση για μένα και είχα άγχος να τα πάω καλά. Μέσα από αυτή τη δουλειά όμως γνώρισα σημαντικούς ανθρώπους που με βοήθησαν και με στήριξαν». 

«Το σενάριο και οι συντελεστές της σειράς «Σαν Οικογένεια» ήταν τεράστια πρόκληση για μένα και αποτέλεσαν τελικά το κίνητρο που με οδήγησε στο να αποδεχτώ την πρότασή τους», εξήγησε για την απόφασή της να αναλάβει το ρόλο τη σειρά του Alpha Κύπρου.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !