Δεν θα υπάρξει μάχη-Έρχονται νέοι αντίπαλοι...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0
Πέρυσι με την έλευση του Πέτρου Κωστόπουλου στον Alpha,η στρατηγική του σταθμού ήθελα να τον εντάξει απέναντι από την αντίστοιχη εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου κάθε Τετάρτη.Πίστευαν προφανώς πως το "Βράδυ" θα έχει μεγάλη δυναμική,ώστε να ανακόψει τα 25αρια του "The 2night show" στον Ant1.

Το αποτέλεσμα της μάχης έδειξε πως κάτι τέτοιο δεν έγινε.Ο Γρηγόρης κέρδισε τον Πέτρο,αν και ο δεύτερος κράτησε μία αξιοπρέπεια στην τηλεθέαση.Μετά λοιπόν από αυτό το δεδομένο φαίνεται πως ο Alpha αποφάσισε να κάνει την αλλαγή και να μετακομίσει τον Πέτρο Κωστόπουλο από τις "Τετάρτες" στις "Τρίτες",ξεφεύγοντας έτσι από την κόντρα με το αντίστοιχο πρόγραμμα του Ant1.

Πέρα από κάθε σχόλιο,πρέπει να σημειωθεί πως το μεγαλύτερο λάθος στην τηλεόραση είναι ομοειδή προιόντα να προβάλλονται απέναντι και να μην έχει ο τηλεθεατής την ίδια στιγμή διαφορετικές επιλογές.Οπότε η κίνηση αυτή του Alpha συμφέρει τον τηλεθεατή,αφού έτσι δίνεται η επιλογή να παρακολουθήσει ο κόσμος talk show και τις Τρίτες.

Το αν ο Πέτρος θα τα καταφέρει φέτος είναι μία άλλη ιστορία που προφανώς θα κριθεί στο προσεχές διάστημα.Αντίπαλο πάντως θα έχει το δεύτερο κύκλο του "Daddy Cool" και το "Όλα" του Θέμου.

Για να δούμε...

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !