Δούκισσα Νομικού: Ο Θέμος Αναστασιάδης με κανιβαλίζει....

0

Ένα άγνωστο τηλεοπτικό παρασκήνιο που κανείς δεν γνώριζε αποκαλύπτει τώρα η Δούκισσα Νομικού η οποία παραδέχεται πως ο Θέμος Αναστασιάδης με τον οποίο συνεργάζεται εδώ και αρκετά χρόνια για την εκπομπή "Όλα" την... κανιβαλίζει! Αν συμβαίνει όμως κάτι τέτοιο, γιατί εκείνη συνεχίζει να βρίσκεται στο πλευρό του και ετοιμάζεται να είναι και πάλι στα πλατό μαζί του; Η ίδια εξηγεί τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια...

Και πάλι Θέμος Αναστασιάδης; Πώς αντέχεις με αυτό το ιδιοφυές στριμμάδι;

Δεν είναι καθόλου στριμμάδι. Είναι ο πιο γενναιόδωρος άνθρωπος που έχω γνωρίσει στη δουλειά. Παρουσιαστής, εργοδότης, μέντορας. Είχα μεγάλη τύχη. Μα, θα μου πεις, από τη μια σε κανιβαλίζει, αλλά από την άλλη σε νταντεύει. Με τον Θέμο, δεν υπάρχει η λέξη down. Θα σε τσιγκλήσει και θα σε συνεφέρει. Και η καρδιά σου να πάθει, αυτός θα γίνει βηματοδότης. Επίσης, μαζί του η λέξη πλήξη είναι άγνωστη.

Τι θα πει «σε κανιβαλίζει»; Τι είναι αυτό που λες; Άρα μπορεί να σε φάει.

Απαπα. Δεν τρώει. Στην κυριολεξία δεν τρώει. Στα γυρίσματα δεν κάνουμε ποτέ διάλειμμα. Κι εγώ πεινάω σαν λύκος. Αναγκάζομαι συχνά να τρώω κρυφά, παρόντων των καλεσμένων.

Μήπως κάνει κάτι καλύτερο; Σε τρώει με τα μάτια του;

Όχι. Με κανιβαλίζει ευθέως. Με λύνει. Από την πρώτη χρονιά, τον θυμάμαι να λέει: «Δούκισσα, εδώ κάνουμε πλάκα. Περνάμε ωραία και γελάμε. Όποιος δεν μπορεί να απολαύσει την αστεία πλευρά της ζωής, δεν έχει θέση εδώ». Σε έναν μήνα έχω γενέθλια. Βλέπω πόσο γρήγορα περνάνε τα χρόνια. Πώς φεύγει ο καιρός μέσα από τις χούφτες σου και σκέφτομαι διαρκώς την πορεία μου, τα λάθη, αλλά και τα σωστά που έχω κάνει.

Πηγή: Real 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !