Νέες λεπτομέρειες για το ΣΟΥΚΟΥ των Μπεκατώρου-Ουγγαρέζου-Τα θέματα και η αυστηρή τηλεκριτικός στην πρεμιέρα τους

0

Η νέα σεζόν φέρνει νέο αέρα στα μεσημεριανά ΣΟΥ-ΚΟΥ μας! H Μαρία Μπεκατώρου μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο θα μας παρουσιάζουν από το Σάββατο 8 Οκτωβρίου, και κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, ένα πολυθεματικό, ευχάριστο και γεμάτο εκπλήξεις μαγκαζίνο.

Κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι θα ενημερωνόμαστε για όλα όσα απασχολούν την κοινωνία μας αλλά και τις ανθρώπινες σχέσεις. Θα συζητάμε μαζί με εκλεκτούς καλεσμένους από τον καλλιτεχνικό, πολιτικό και κοινωνικό χώρο, για θέματα life style, ειδησεογραφικά, μόδας, μαγειρικής, διακόσμησης, ιατρικά αλλά και για καθετί που αφορά το παιδί, τη γυναίκα και τον άνδρα.


Η Μαρία Μπεκατώρου, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο Λάμπρος Κωνσταντάρας και ο Χρήστος Νέζος θα βρίσκονται μαζί μας με ζωντανές συνδέσεις, αποκλειστικές συνεντεύξεις και προτάσεις για μια καλύτερη ζωή. Η παρέα του ΣΟΥ-ΚΟΥ κάνει δυναμική πρεμιέρα το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 13:45, με καλεσμένο τον Γιώργο Παπαδάκη, με συζητήσεις για πολλά ενδιαφέροντα θέματα και μια γνωστή αυστηρή τηλεκριτικό που θα σχολιάσει με τον δικό της τρόπο όλα τα πρόσωπα της επικαιρότητας.


Ιδιαίτερα απολαυστική θα είναι και η 2η ημέρα προβολής της νέας εκπομπής, καθώς την Κυριακή 9 Οκτωβρίου μαζί μας θα βρίσκεται η Τζένη Μπαλατσινού(όπως πρώτο σας ενημέρωσε το Τηλεκοντρόλ του tvnea.com σήμερα).

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !