Δεν αποφάσισε ούτε χθες το ΣτΕ...


Χωρίς απόφαση ολοκληρώθηκε η σημερινή(24/10) διάσκεψη της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας, που καλείται να αποφανθεί για τη συνταγματικότητα ή μη του νόμου Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες.

Η συνεδρίαση πραγματοποιήθηκε κεκλεισμένων των θυρών, όπως άλλωστε και οι προηγούμενες, ενώ μια ακόμη διάσκεψη έχει προγραμματιστεί για την ερχόμενη Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου.

Όπως έγινε γνωστό, τα μέλη της Ολομέλειας δεν προχώρησαν σε ψηφοφορία.

Η διάσκεψη ξεκίνησε με τον εισηγητή της υπόθεσης, σύμβουλο Επικρατείας ,Γεώργιο Παπαγεωργίου, ο οποίος ολοκλήρωσε την εισήγησή του. Ο κ. Παπαγεωργίου έχει ταχθεί υπέρ της συνταγματικότητας του νόμου 4339/2015, με τον οποίο παρακάμφθηκε το ΕΣΡ για τη διαδικασία χορήγησης των αδειών. Στη συνέχεια, έλαβαν τον λόγο οι δικαστές, οι οποίοι ανέπτυξαν τις θέσεις τους επί της συνταγματικότητας του νόμου.

Σε πρόσφατη συνεδρίαση, οι δικαστές έκριναν ότι οι αιτήσεις των καναλιών είναι βάσιμες και πως οι ιδιοκτήτες τους έχουν έννομο συμφέρον να προσφύγουν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο.

ethnos.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: