Σμαράγδα Καρύδη: Θα μπορούσα υπό προϋποθέσεις να διαχειριστώ την απιστία....


Στην πρεμιέρα της παράστασης «Το ψέμα» στην οποία πρωταγωνιστεί με τον Θοδωρή Αθερίδη, η Σμαράγδα Καρύδη μίλησε για την χημεία επί σκηνής που υπάρχει ανάμεσα τους, για το ψέμα, αλλά και την απιστία.«Υπάρχει μία χημεία μεταξύ μας, αλλά αυτό που εννοώ είναι ότι υπάρχει χημεία ηθοποιών που έχουμε μεταξύ μας και το είχαμε και πάντα.»

Για τη φράση που αναφέρεται στην παράσταση: «Αν λέγαμε την αλήθεια δεν θα υπήρχε κανένα ζευγάρι πάνω στη γη».

«Γενικά, δεν νομίζω ότι αφορά μόνο τα ζευγάρια αυτό. Γενικά οι σχέσεις, αν λες το οτιδήποτε σκέφτεσαι, ανά πάσα στιγμή και σου κατεβαίνει στο κεφάλι, μπορεί να διαταραχθούν. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάνεις πράγματα πίσω από την πλάτη του άλλου, αλλά πολύ συχνά σκεφτόμαστε πράγματα αλλά δεν τα αμολάμε για να μην χαλάσουν οι σχέσεις μας. Δεν μου αρέσει να εθελοτυφλώ γενικότερα και να ζω σε ένα πράγμα ψεύτικο, αλλά κάποια στιγμή μπορεί να μην αντέξεις μία «παντόφλα» που θα σου πετάξει ο άλλος.»

«Θα μπορούσε να διαχειριστεί την απιστία; «Θα μπορούσα υπό προϋποθέσεις και ανάλογα με τη σχέση μου έχεις. Είναι και διαφορετικά αν έχεις μια μεγάλη οικογένεια, αν έχεις παιδιά, σε ποια ηλικία είσαι, πόσο καιρό είσαι με τον άλλο, τι τύπου απιστία… είναι μια βραδιά, είναι μια σχέση; Γενικά δεν μπορώ να πω ότι υπάρχει κανόνας. Όπως και να είναι όταν το αντιμετωπίζεις είναι πάρα πολύ σκληρό. Είμαι πια σε μια ηλικία που δεν είμαι απόλυτη για τίποτα».


ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Γιώργος Μπαστουνάς

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: