Μπεκατώρου για Μουτσινά:«Από τη στιγμή που ήθελε να μη βρίσκεται στο πρωινό,δεν μπορούσα να τον κρατήσω με το ζόρι»


Η Μαρία Μπεκατώρου παρουσιάζει φέτος,μαζί με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο,το ΣΟΥΚΟΥ. Ωστόσο, πέρυσι συνεργάστηκε με τον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή,ΠΡΩΙΝΟ ΣΟΥΚΟΥ.Πώς νιώθει που ο Νίκος αποφάσισε να κάνει άλλη εκπομπή;Θα της λείψει;

Σε πλήγωσε που ο Νίκος Μουτσινάς αποφάσισε να φύγει; 

«Όχι, δεν πληγώθηκα, όμως, ναι στενοχωρήθηκα, γιατί του είχα και του έχω μεγάλη αδυναμία. Ὀμως, από τη στιγμή που ήθελε να μη βρίσκεται στο πρωινό, δεν μπορούσα να τον κρατήσω με το ζόρι!».

Θα σου λείψει;

«Φυσικά και θα μου λείψει, και μου λείπει ήδη... Και δεν μου λείπει μόνο σε ό,τι έχει να κάνει με την εκπομπή, μου λείπει γιατί, επειδή και οι δύο τρέχουμε πανικόβλητοι, δεν έχουμε την ευκαιρία να βρισκόμαστε τόσο συχνά».

Μόνο καλά έχεις να θυμάσαι από τη συνεργασία σας;

«Σε ό,τι με αφορά, μόνο καλά θυμάμαι από αυτήν τη συνεργασία. Άλλωστε, δεν λειτουργούμε όλοι το ίδιο με όλους τους ανθρώπους. Έχει να κάνει με το τι σου βγάζει και ο άλλος, με το αν ταιριάζεις μαζί του, με πολλά πράγματα. Και εμείς με τον Νίκο περάσαμε μία υπέροχη χρονιά χεράκι χεράκι. Τον Νίκο τον έχω πάντα στην καρδιά μου και το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό για εκείνον, όπως κι εκείνος έχει ανοίξει την πόρτα του σπιτιού του με τόση αγάπη και για μένα».

Πηγή:tv έθνος

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: