Κώστας Τσουρός:Ένας φιλόλογος στο πλάι της Φαίης Σκορδά-Το νέο μέλος του ΠΡΩΙΝΟΥ αποκαλύπτεται


Από τον χώρο της ενημέρωσης, ο Κώστας Τσουρός μετακινήθηκε στον χώρο της ψυχαγωγίας,κι από φέτος είναι το νέο μέλος της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1,''Το Πρωινό'',που παρουσιάζει η Φαίη Σκορδά.Ο δημοσιογράφος,μιλώντας στο Τηλέραμα,αποκαλύπτεται...

«Γεννήθηκα στην Αθήνα. Καταγωγή από Σκιάθο και Ζαγορά Πηλίου. Τον Φεβρουάριο κλείνω τα 35. Έχω σπουδάσει στη Φιλοσοφική Σχολή Αθηνών. Πήγαινα στο 60ό Λύκειο Κυψέλης. Έπαιζα βόλεϊ σε διάφορες ομάδες μέχρι τη Γ' Λυκείου, οπότε και σταμάτησα για να διαβάσω για τις Πανελλαδικές. Δημοσιογραφία άρχισα στην ΕΡΤ, όπου και έμαθα τη δουλειά, πάντα στα δελτία ειδήσεων. Μεγάλο σχολείο. Το πρώτο ρεπορτάζ που έκανα ήταν εκκλησιαστικό και έτσι διαπιστεύτηκα στο υπουργείο Παιδείας και θρησκευμάτων, καλύπτοντας θέματά του. Το 2010 μεταπήδησα στο οικονομικό ρεπορτάζ, την περίοδο όπου από την αφάνεια έγινε ουσιαστικά το πρώτο ρεπορτάζ, λόγω των μνημονίων. Ως φιλόλογος, δεν είχα ιδέα από οικονομικά. Χρειάστηκε πολύ διάβασμα για να καταλάβω βασικά πράγματα, αλλά τελικά, όπως έλεγαν τότε, κατάφερα να τα βγάλω πέρα. Στην ΕΡΤ μού δόθηκε και η πρώτη ευκαιρία να παρουσιάσω. Όταν ήταν γενικός διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης ο Αιμίλιος Λιάτσος, με εμπιστεύτηκε και μου ανέθεσε την παρουσίαση του πρωινού μαγκαζίνο, «ΝΕΤ παντού», και του κεντρικού δελτίου ειδήσεων τα Σαββατοκύριακα. Έμεινα στη δημόσια τηλεόραση για περίπου 10 χρόνια, μέχρι το 2013, που έπεσε το τραγικό ''μαύρο''. Τότε μου έγινε πρόταση από τον ΑΝΤ1 και εντάχθηκα στο δημοσιογραφικό τμήμα του σταθμού, κάνοντας ρεπορτάζ για τα δελτία ειδήσεων».

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: