Ο θάνατος που έσπασε τα νούμερα τηλεθέασης

0

Οι δημιουργοί του “The Walking Dead” έχουν αναγάγει σε τέχνη να διακόπτουν τα επεισόδια της σειράς ενώ κορυφώνεται η αγωνία - το γνωστό cliffhanger. Αυτό όμως που έκαναν στην προηγούμενη σεζόν ενόχλησε πάρα πολύ κόσμο. Και αυτό γιατί η σειρά ολοκλήρωσε τον κύκλο της χωρίς να αποκαλύψει ποιον από τους βασικούς ήρωες επρόκειτο να εξολοθρεύσει ο Νέγκαν (Τζέφρι Ντιν Μόργκαν), αφήνοντας τη σκηνή κομμένη για τόσους μήνες. Πολλοί, μάλιστα, ήταν αυτοί που αγανακτισμένοι είχαν πει ότι δεν θα ξαναπαρακολουθήσουν τη σειρά. 

Τελικά την ξαναπαρακολούθησαν… Το πρώτο επεισόδιο της καινούργιας σεζόν που έκανε πρεμιέρα την περασμένη Κυριακή σημείωσε μία επίδοση που ήταν εξίσου… τρομακτική με τα ζόμπι της σειράς. Ούτε λίγο ούτε πολύ 17 εκατ. τηλεθεατές καθηλώθηκαν μπροστά στις οθόνες τους για να δουν ποιον ήρωα θα «καθάριζε» ο Νέγκαν. Αυτό το νούμερο γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό αν αναλογιστούμε ότι το AMC, όπου προβάλλεται το “Walking Dead” είναι καλωδιακό κανάλι, όχι ελεύθερο όπως για παράδειγμα το CBS. 

Αυτή η επίδοση, μάλιστα, καλύπτει μόνο τους τηλεθεατές που παρακολούθησαν το επεισόδιο το βράδυ της προβολής του, ενώ όταν προστεθούν και οι τηλεθεατές που το είδαν αργότερα, σίγουρα πρόκειται να φουσκώσει κι άλλο. Παρ’ όλα αυτά, η πρεμιέρα της έβδομης σεζόν δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ τηλεθέασης ολόκληρης της σειράς, το οποίο κατέχει ακόμα το πρώτο επεισόδιο του πέμπτου κύκλου, το οποίο είχε προσελκύσει 17,3 εκατ. τηλεθεατές. 

Και αφού πολλοί θαυμαστές επέστρεψαν για να δουν την πρεμιέρα, παρά τα όσα είχαν πει περί του αντιθέτου, αρκετοί έχουν σοκαριστεί από το επίπεδο βίας - και έτσι προέκυψε ένας νέος κύκλος δυσαρέσκειας εναντίον της σειράς, στον οποίο συμμετέχουν και δημοφιλή media. Από την πλευρά του, ο σκηνοθέτης Γκρεγκ Νικοτέρο υπερασπίστηκε τη δουλειά του, λέγοντας ότι παρέμεινε πιστός στο κόμικ στο οποίο βασίζεται η σειρά: «Νιώσαμε ότι ήταν σημαντικό να ξεκινήσουμε τη σεζόν δείχνοντας την έκταση του τι είναι ικανός να κάνει ο Νέγκαν. […] Είναι πραγματικά ατυχές που ο κόσμος το σχολιάζει αρνητικά γιατί, όσον αφορά εμένα, είμαι αφοσιωμένος σε μία σειρά επειδή θέλω να δω πού θα πάει στη συνέχεια». Όπως και να έχει, δεν ήταν όλο το κοινό εχθρικό: η πρεμιέρα του έβδομου κύκλου βαθμολογήθηκε κατά μέσο όρο με 9,3 από τους χρήστες του IMDB.



protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !