Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Νιώθω ότι δεν έχω… τρίτο χέρι για ένα ακόμη παιδί»

Στην εφημερίδα Real παραχώρησε συνέντευξη η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις κόρες της και αν είναι στα σχέδια της τρίτο παιδί.


Η κόρη σου, Νάγια, είναι πλέον πρωτάκι στο σχολείο. Πώς αισθάνεσαι γι’ αυτό;

Μου έρχονται στο μυαλό τα λόγια της μάνας μου, που μου έλεγε: «Κοριτσάκι μου, περνάνε τα χρόνια και δεν το καταλαβαίνουμε». Το ότι η μεγάλη κόρη μου πηγαίνει στον παιδικό και θα αρχίσει να βιώνει μία καθημερινότητα χωρίς να είμαι μέρος της και την οποία θα μοιράζεται μαζί μου όποτε θέλει αυτή, μου φαίνεται πολύ παράξενο. Αισθάνομαι ότι κάνει το πρώτο βήμα μακριά απ’ το σπίτι...

Τώρα που μεγάλωσε το κοριτσάκι σου, μήπως θέλεις να κάνεις ένα τρίτο παιδί;
Να σου πω την αλήθεια δεν το σκέφτομαι ακόμη. Επειδή ακριβώς κι εγώ τώρα αρχίζω να βρίσκω τα πατήματά μου και να επικοινωνώ με τα κοριτσάκια μου, που έχουν γίνει ανθρωπάκια πια, δεν το σκέφτομαι. Απολαμβάνω πολύ αυτή τη φάση. Και να σου πω την αλήθεια νιώθω ότι δεν έχω... τρίτο χέρι για ένα ακόμη παιδί. Όταν βγαίνω βόλτα με τις κόρες μου, κρατάω τη μία με το ένα χέρι και την άλλη με το άλλο. Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να αντεπεξέλθω σε ένα τρίτο παιδί.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: Μιχάλης Κουφογιαννάκης

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: