Ο Χρήστος Φερεντίνος αποκαλύπτει:«Τα φοβόμουν τα τηλεπαιχνίδια,φοβόμουν το στούντιο»

Ο παρουσιαστής του DEAL,Χρήστος Φερεντίνος ,έχει παρουσιάσει αρκετά πράγματα στην tv, ωστόσο,τα περισσότερα ήταν τηλεπαιχνίδια.Τι λέει γι' αυτά;

''Όταν ξεκίνησα τηλεόραση, έκανα εκποµπές και όχι τηλεπαιχνίδια. Και να σου πω την αλήθεια, παρόλο που µου είχαν γίνει προτάσεις για τηλεπαιχνίδια, τα φοβόµουν. Φοβόµουν το στούντιο, ήθελα να είµαι έξω και να συναντώ ανθρώπους και καταστάσεις που ζούµε όλοι. Όταν άρχισα να κάνω τα τηλεπαιχνίδια, ξεκίνησα µε τον «Μονοµάχο», είδα ότι έχει µεγάλο ενδιαφέρον. Τα τηλεπαιχνίδια έχουν κώδικες, κανόνες και έναν δικό τους τρόπο επικοινωνίας''.

Βλέπετε τηλεόραση; 

''Εννοείται, µου αρέσει η τηλεόραση. Παρακολουθώ πολύ ξένες σειρές. Επίσης µου αρέσει η «Ελληνοφρένεια», ο Βουλαρίνος στον ΣΚΑΪ, το «Ράδιο Αρβύλα», το «Αλ Τσαντίρι» όποτε βγαίνει, αλλά και το «Word Party»''.

Έχετε προτίµηση στις σατιρικές εκποµπές;

''Είναι οι πιο δύσκολες εκποµπές ως προετοιµασία και παραγωγή''.

Θεωρείτε ότι η κρίση ξεκαθάρισε το τοπίο από ανθρώπους που έβλεπαν ευκαιριακά την τηλεόραση; 

''Είναι δεδοµένο πια ότι πρέπει να δουλεύεις πάρα πολύ και να είσαι πάρα πολύ καλός σ’ αυτό που κάνεις για να υπάρχεις στην τηλεόραση''.

Φανατικός Ολυµπιακός. Παρακολουθώντας ποδόσφαιρο γίνεστε και πάλι λίγο παιδί; 

''Εννοείται αυτό. Το ποδόσφαιρο είναι η σύνδεση µε την παιδική µας ηλικία. Με τον Ολυµπιακό έχεις το εξής πλεονέκτηµα: µπορείς τον περισσότερο καιρό να είσαι χαρούµενος και να έχεις λιγότερες στεναχώριες''.

Πηγή: Real

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: