Ο Μέμος Μπεγνής για τη νέα σειρά τού Αρβανίτη:«Δεν γνωρίζουμε ποιο κανάλι θα την προβάλλει,είναι μυστικό»


Ο Μέμος Μπεγνής τη σεζόν αυτή θα έχει διπλό ρόλο στην τηλεόραση,καθώς τον βλέπουμε στους 9 ΜΗΝΕΣ του Star,όμως,ως γνωστόν,''έκλεισε'' και για το νέο σίριαλ του Δημήτρη Αρβανίτη... «Κάνω γυρίσματα από τον Ιούλιο στην Κύπρο. Πρόκειται για έναν ρόλο guest που θα είναι μέχρι τέλους. Εμπλέκομαι στο ζευγάρι Ευγενίας Σαμαρά-Κωνσταντίνου Λάγκου, της Δάφνης και του Ανδρέα. Σχηματίζουμε ένα ερωτικό τρίγωνο, σε ένα σίριαλ που πήγε πολύ καλά πέρυσι και εδώ και στην Κύπρο».

Ποια ανατροπή θα προκαλέσει ο Δημήτρης που υποδύεσαι;

«Είναι ένας δημοσιογράφος, παλιός φίλος του Ανδρέα, που θα μπει ανάμεσα στο ζευγάρι. Έρχεται, όμως, για να τον ξεσκεπάσει και να τον βάλει φυλακή. Τον προσεγγίζει ως φίλος, για να μην αποκαλυφθεί αυτό που πάει να κάνει. Ερωτεύεται τη Δάφνη και δημιουργείται ένα ερωτικό τρίγωνο πολύ πικάντικο».

Για το νέο σίριαλ του Αρβανίτη,δήλωσε:

«Η νέα δουλειά του Δημήτρη Αρβανίτη είναι μία φιλόδοξη καθημερινή σειρά. Δεν γνωρίζουμε πολλά ακόμα, γιατί τώρα στήνεται. Δεν γνωρίζουμε ποιο κανάλι θα την προβάλλει - είναι μυστικό. Μέσα Νοεμβρίου ξεκινάμε γυρίσματα. Τον Δημήτρη τον εκτιμώ, είναι η πρώτη φορά που θα δουλέψουμε μαζί, μου αρέσουν οι δουλειές του. Είναι μία σειρά fiction, με μουσικά στοιχεία. Υποδύομαι έναν μουσικό, που τραγουδά κιόλα».

Πηγή:mytv

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: