Στα Ευρωπαϊκά όργανα η τελευταία ελπίδα των «κομμένων» καναλιών


Στην Ευρώπη εναποθέτουν οι ιδιοκτήτες των τηλεοπτικών σταθμών τις ελπίδες τους για να μην πέσει «μαύρο» στα κανάλια που δεν αδειοδοτήθηκαν. Με προσφυγές στα Ευρωπαϊκά όργανα, αλλά και στα δικαστήρια, οι Έλληνες καναλάρχες θα ζητήσουν προστασία για να παραμείνουν οι σταθμοί ανοιχτοί, επικαλούμενοι έννομο συμφέρον για τις επιχειρήσεις τους που απειλούνται με λουκέτο.


Με τα μάτια στραμμένα και στο ΣτΕ που αναμένεται να αποφανθεί για τη συνταγματικότητα του Νόμου Παππά, οι ιδιοκτήτες των καναλιών θεωρούν σχεδόν σίγουρη τη δικαίωσή τους στην Ευρώπη,προδικάζοντας στην ουσία το χάος που θα προκαλέσει στην εγχώρια τηλεοπτική αγορά, η συνύπαρξη τηλεοπτικών σταθμών που έχουν πληρώσει εκατομμύρια ευρώ για την απόκτηση άδειας, με κανάλια που δεν έχουν αδειοδοτηθεί και φυσικά δεν έχουν καταβάλει κανένα τίμημα για τη λειτουργία τους.

Δεν υπάρχει αμφιβολία όμως ότι μια τέτοια εξέλιξη θα οδηγούσε την αγορά σε συνθήκες εμπόλεμης κατάστασης, με όλους εναντίον όλων και κανέναν – τελικά-ωφελημένο!

enimerosi24.gr

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: