Το ΜΠΡΟΥΣΚΟ στο κέντρο της Αθήνας!-Δες backstage φωτογραφίες!


Ανάμεσα στην αγάπη και τον απαγορευμένο έρωτα βαδίζουν και τη φετινή σεζόν οι πρωταγωνιστές του ''Μπρούσκο'',με τον Αχιλλέα (Ανδρέα Γεωργίου), τον Σήφη (Αποστόλη Τότσικα) και τη Μελίνα (Ελένη Βαΐτσου) να μπλέκουν σε μεγάλες περιπέτειες.


Το TLIFE βρέθηκε στα γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του Ant1 στο κέντρο της Αθήνας και εξασφάλισε φωτογραφικό υλικό από τα νέα επεισόδιο του 4ου κύκλου! Φυσικά ,εκεί συναντήσαμε τον σκηνοθέτη και πρωταγωνιστή ,Ανδρέα Γεωργίου, τον Κούλλη Νικολάου, τον Στέφανο Μιχαήλ, την Κλέλια Ανδριολάτου και τους νέους πρωταγωνιστές της σειράς.

Με φόντο το πλακόστρωτο στην πλατεία αγοράς και τα δρομάκια κοντά στο Μοναστηράκι, το συνεργείο του Μπρούσκο γύρισε μερικές από τις επόμενες σκηνές της υπόθεσης και “αναστάτωσε” τους fans του που έσπευσαν να βγάλουν φωτογραφίες με τους πρωταγωνιστές στα διαλείμματα του γυρίσματος!

Δες φωτογραφίες:

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: