Φουντώνει το φλερτ ΣΚΑΪ–Alpha: Νέα συνεργασία βόμβα που θα αλλάξει ξανά το τηλεοπτικό τοπίο;

0

Στη δημιουργία ενός καναλιού που θα μπορεί να πάρει ένα μεγάλο μερίδιο από τη διαφημιστική πίτα, πολλαπλάσιο από αυτό που κατέχει ο τωρινός ΣΚΑΪ, προσανατολίζεται ο ιδιοκτήτης του σταθμού, Γιάννης Αλαφούζος. Για το λόγο αυτό, ήταν εκείνος που φέρεται να τηλεφώνησε πρώτος στον Δημήτρη Κοντομηνά, για να συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας τους, μετά το τέλος της διαδικασίας του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. 

Σε ανύποπτο χρόνο ο Νίκος Χατζηνικολάου από τη συχνότητα του Real FM, είχε μιλήσει για την επικείμενη συνεργασία, τονίζοντας πως «ο ένας φέρνει στο τραπέζι την καλή ενημέρωση και ο άλλος την καλή ψυχαγωγία. Οπότε δένει το περιεχόμενο. Έχει δυσκολίες για το ποιος θα έχει το πάνω χέρι». 

Αμφότεροι οι τηλεοπτικοί σταθμοί έσπευσαν να βγάλουν ανακοινώσεις διάψευσης, τονίζοντας πως θα συνεχίσουν να πορεύονται αυτόνομα. Παρόλα αυτά, οι φήμες επιμένουν, ενώ το σενάριο των τελευταίων ωρών θέλει τη «μετακόμιση» του ψυχαγωγικού προγράμματος του Alpha στον ΣΚΑΪ, ενώ παράλληλα και οι δημοσιογράφοι του ενημερωτικού τομέα του σταθμού της Κάντζας θα ενταχθούν στο νέο σχήμα που θα προκύψει. 

 Αξίζει να αναφέρουμε πως ο ψυχαγωγικός τομέας του Alpha περιλαμβάνει μερικά από τα πιο τηλεοπτικά πρόσωπα, με κορυφαίο αυτό της Ελένης Μενεγάκη, αλλά και άλλα τρανταχτά ονόματα όπως αυτά της Αγγελικής Νικολούλη, της Βίκυς Χατζηβασιλείου, όπως επίσης και τη νέα γενιά με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή, την Ελένη Τσολάκη, αλλά και εκπομπές όπως Η Ελληνοφρένεια, το Ξαναδέστε τους και αγαπημένες τηλεοπτικές σειρές όπως Η Μουρμούρα και Το Σόι σου. 

Από την άλλη, ο ΣΚΑΪ θα κρατήσει τις ενημερωτικές ζώνες του, ενώ σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, Έθνος, έχει συζητηθεί η ιδέα της παρουσίασης του δελτίου από το δίδυμο Κοσιώνη – Σρόιτερ. Τα έσοδα στα κανάλια προέρχονται από τα διαφημιστικά τους προγράμματα, ενώ το ειδησεογραφικό σκέλος είναι που προσδίδει κύρος και πρεστίζ σε κάθε κανάλι. Στο πλαίσιο αυτό, οι εμπνευστές αυτού του project προσβλέπουν να χτυπήσουν την πρωτοκαθεδρία του ΑΝΤ1, συνεχίζει το ρεπορτάζ της εφημερίδας. 

Το πόσο πιθανό είναι το σενάριο αυτό αναμένεται να ξεκαθαρίσει έπειτα από την απόφαση του ΣτΕ για τη συνταγματικότητα του νόμου Παππά. 

peoplegreece

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !