Συναγερμός στον Alpha...

Κωνσταντίνος Κότσαρης
0

Η ατμόσφαιρα είναι ηλεκτρισμένη με τις επιδόσεις που σημειώνουν και η «Ελένη» αλλά και το «Ξανά δέστε τους» στους πίνακες τηλεθέασης. Τι κι αν όλοι τους περίμεναν πως η φετινή χρονιά θα είναι ακόμα ένας «περίπατος» για την ξανθιά παρουσιάστρια, όπως επίσης και για τον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος επέστρεψε μετά βαΐων και κλάδων στον Alpha και στην καθημερινή, απογευματινή ζώνη του καναλιού.

Τελικά τα πράγματα εξελίσσονται εντελώς διαφορετικά, αφού και τα δύο συγκεκριμένα προγράμματα καθημερινά αγκομαχούν στους πίνακες τηλεθέασης. Σε ό,τι έχει να κάνει με την Ελένη σημειώνει φέτος ιστορικό χαμηλό, με την εκπομπή της να κερδίζει στο σύνολο κατά μέσον όρο ποσοστό τηλεθέασης μόλις... 12,6% και να φτάνει με τα χίλια ζόρια μέχρι και το 18%!

Με άλλα λόγια τα 25άρια και τα 30άρια που σημείωνε άλλες εποχές με άνεση φαίνεται πως αποτελούν οριστικά παρελθόν.

Λόγω, λοιπόν, της ελεύθερης πτώσης, ήδη η Ελένη Μενεγάκη έχει προχωρήσει σε αλλαγές και πειραματισμούς, προκειμένου να αντιμετωπίσει το... κακό πριν να είναι αργά. Χαρακτηριστικότερο όλων είναι το γεγονός πως φέτος έχει περιοριστεί κατά πολύ η προώθηση προϊόντων μέσα από την εκπομπή της. Πασχίζει να δώσει στην «Ελένη» και πάλι τον χαρακτήρα του ανάλαφρου μαγκαζίνο και να αποτινάξει από πάνω της την ταμπέλα του... σούπερ μάρκετ!
Οσο για το «Ξανά δέστε τους»; Ενώ χύθηκαν τόνοι μελάνης όλο το καλοκαίρι γι’ αυτό το τηλεοπτικό ριμέικ του «Δέστε τους» και την επιστροφή Μουτσινά στον Alpha, αν κρίνουμε εκ του αποτελέσματος όλος αυτός ο ντόρος δεν ωφέλησε την εκπομπή. Τις περισσότερες μέρες το «Ξανά δέστε τους» κινείται γύρω από τη... βάση του 10,0% στο σύνολο της τηλεθέασης.

Και αναρωτιέστε ποιο είναι εκείνο το μεσημεριανό πρόγραμμα που κρατάει τα σκήπτρα της τηλεθέασης; Η... «Μπαχάρ», η οποία μας έχει έρθει με φόρα από την Τουρκία και έχει καταφέρει να αποκτήσει φανατικό κοινό, φτάνοντας στο σύνολο της τηλεθέασης μέχρι και το 18,0% και το 20,0%!

tvέθνος-Νάνσυ Νικολαΐδου

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !