ALPHA πρεμιέρες!

0
16:00 ΞΑΝΑΔΕΣΤΕ ΤΟΥΣ
Ο Νίκος Μουτσινάς και η Μαρία Ηλιάκη, το δίδυμο που σφράγισε την απογευματινή, τηλεοπτική ζώνη, επιστρέφουν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στις 16:00, στο τηλεοπτικό τους σπίτι. Σκοπός τους; Να μας κρατήσουν δέσμιους του γέλιου και της τρέλας τους.
Στο πέρασμά τους, συμπαρασύρουν την πάντα κεφάτη και απρόβλεπτη Μαίρη Συνατσάκη. Η ομάδα συμπληρώνεται με μία νέα για την ελληνική τηλεόραση παρουσία, την Τζώρτζια Παναγή.
H απογευματινή παρέα θα σχολιάζει καθημερινά όσα συμβαίνουν γύρω μας, από τον χώρο της showbiz μέχρι αυτόν της πολιτικής. Από το μικροσκόπιο της εκπομπής θα περνούν οι εμφανίσεις διάσημων προσώπων ανά τον κόσμο. Οι παρουσιαστές θα παίζουν μέχρι τελικής πτώσης. Και φυσικά, θα ανακαλύπτουν και θα σχολιάζουν τις πιο σπαρταριστές στιγμές της τηλεόρασης, χωρίς… την άδειά της!
Ξαναδέστε τους: Καθημερινά, 16:00 – 18:00


18:00 DEAL
ο Deal, με παρουσιαστή τον Χρήστο Φερεντίνο, κάνει πρεμιέρα στον Alpha την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 18.00 και θα υποδέχεται καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή, 22 παίκτες από την Ελλάδα και την Κύπρο που ντιλάρουν και μπορούν να κερδίσουν μέχρι 60.000 ευρώ.
Οι κανόνες είναι απλοί. Σε κάθε παίκτη κληρώνεται ένα από τα 22 κουτιά, που κρύβει μέσα του κάποιο ποσό. Από 0,01 ευρώ μέχρι 60.000 ευρώ. Κανένας δεν ξέρει πόσα λεφτά υπάρχουν στο κουτί, παρά μόνο ο δικηγόρος.
Ο παίκτης ρισκάρει όταν πρέπει ενστικτωδώς να επιλέξει και να ανοίξει τα 21 κουτιά που έχουν απομείνει και να δει τα ποσά που κρύβονται μέσα τους. Κάθε κουτί που ανοίγει, φεύγει από το παιχνίδι και μαζί του φεύγει και το ποσό που κρύβει.
 Ο Τραπεζίτης παρεμβαίνει κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού με δελεαστικές προσφορές, ζητώντας από τον παίκτη να ανταλλάξει το κουτί του με μετρητά.
 Σκοπός του κάθε παίκτη είναι να ανοίξει εκείνα τα κουτιά που έχουν τα μικρότερα ποσά, ώστε να έχει μεγαλύτερες πιθανότητες να κερδίσει τα 60.000 ευρώ.

20:00 ΕΛΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΜΟΥ
Ένοχα μυστικά, ανατροπές, χιούμορ, έρωτες, ταλαιπωρίες, αλλά και πολύτιμα μαθήματα ζωής. Το Έλα στη Θέση μου, η νέα καθημερινή κωμική σειρά του Alpha, κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 20.00.
Δύο αγόρια με κοινή μοίρα. Δύο άντρες από διαφορετικούς κόσμους. Η άγνοια, τους χαρίζει μια ήρεμη ζωή. Μια αποκάλυψη, τους προσγειώνει ανώμαλα σε μια άλλη πραγματικότητα. Τι θα γίνει όταν ο ένας κληθεί να μπει στη θέση του άλλου;
Το ξέγνοιαστο καλοκαίρι του 1986, σε μια μικρή κλινική στα Μεσόγεια γεννιούνται δύο αγόρια. Το ένα, γόνος πλούσιων Κυπρίων. Το άλλο, παιδί ενός φτωχού πλην τίμιου ζευγαριού Ελλήνων. Η μοίρα, όμως, τους τραβά το χαλί κάτω από τα πόδια και ένα λάθος θα ταράξει την ήρεμη ζωή που ανοίγεται μπροστά τους. Οι ευτυχισμένοι και ανυποψίαστοι γονείς φεύγουν από την κλινική με λάθος παιδί.
Μετά από πολλά χρόνια, το λάθος αποκαλύπτεται. Οι δύο άντρες καλούνται να αλλάξουν θέση. Απροετοίμαστοι, ανοχύρωτοι μπροστά στη μεγάλη ανατροπή. Το σοκ δημιουργεί ντόμινο εξελίξεων ακόμα και στα πρόσωπα του περιβάλλοντός τους. Δε μένει τίποτα όρθιο. Τα βάσανα ξεκινούν απ’ την αρχή…


21:00 ΜΗΝ ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΡΜΟΥΡΑ
Μας συστήθηκε, ένα φθινοπωρινό βράδυ του 2013 κι από τότε περάσαμε μαζί τρία ολόκληρα χρόνια!
Τρία χρόνια γεμάτα αγάπη, έρωτα, γέλιο και πολλή μουρμούρα!
Τρία χρόνια μπαίνει στα σπίτια μας με τον δικό της μοναδικό τρόπο κι όμως… τα καλύτερα δεν έχουν έρθει ακόμα!
Φέτος, η τηλεοπτική μας «παρέα» θα μεγαλώσει! Κάποιοι ήρωες μας αποχαιρέτησαν, κάποιοι άλλοι θα έρθουν και κάποιοι θα μετακομίσουν εκτός Αθηνών…
Η «Μουρμούρα» αυξάνεται, αλλά πάντα με τη γνωστή συνταγή: την απόλυτη τρέλα των ηρώων της!
Αυτή τη χρονιά παλιές αγάπες θα δυναμώσουν και νέοι έρωτες θα θεριέψουν!
Τέταρτη σεζόν, λοιπόν, με τέσσερα ζευγάρια!
Η Νάντια Κοντογεώργη, ο Γιώργος Χρυσοστόμου, η Φωτεινή Αθερίδου και ο Κωνσταντίνος Πλεμμένος έρχονται να συναντήσουν τους «παλιούς» και να μας χαρίσουν τη δική τους μουρμούρα!
Από την άλλη, ο Αντώνης Αντωνίου, η Ελένη Κοκκίδου, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης και η Δάφνη Λαμπρόγιαννη είναι πάντα εδώ για νέες περιπέτειες σχέσεων!

21:50 ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ
Τέσσερα κανάλια. Τέσσερις άδειες. Τέσσερις υπερθεματιστές. Ο μαγικός αριθμός 4, που τον τελευταίο καιρό ταλαιπωρεί τηλεοπτικούς σταθμούς και δημοκρατικούς θεσμούς…
Tώρα, έρχεται να κουμπώσει και με την Ελληνοφρένεια, καθώς τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, ξεκινά η τέταρτη σεζόν της, στον Alpha.
Το φανταστικό κανάλι του Μπαλούρδου φέτος απογειώνεται, αφού στο τιμόνι της ενημέρωσής έχει τον ίδιο! Ο δημοσιογράφος-ΜΑΤ, αναλαμβάνει τον κομβικό ρόλο του διευθυντή ενημέρωσης. Από αυτή τη θέση ευθύνης, στοχεύει, μέσα στην αναδιαμορφωμένη αίθουσα των ειδήσεων, να δώσει το δικό του στίγμα στη δημοσιογραφία, την πορεία του καναλιού και την ελεύθερη ενημέρωση. Καθοδηγεί τους υπόλοιπους δημοσιογράφους να επιτελέσουν το καθήκον τους, δίνοντας εντολές με τον δικό του τρόπο… Όταν δεν τα καταφέρνει… αναλαμβάνει δράση ο ίδιος!
Όλες αυτές οι μάχες, δίνονται την ίδια ώρα που το φανταστικό κανάλι προσπαθεί και αυτό να πάρει άδεια, υπερθεματίζοντας σε έναν τζογαδόρικο πόλεμο με περούκες, μεταμφιέσεις, αποκαλύψεις, βοσκοτόπια και μια Ιθάκη που κανείς δεν βρίσκει.
Ο Τσολιάς, από την άλλη, κλασική αξία της ελληνικής τηλεόρασης, βρίσκεται σε ανταγωνιστικό κανάλι από τον Μπαλούρδο. Από φέτος, επισημοποιεί τη συνεργασία του με τον Αλέξη Τσίπρα, σε κοινή εβδομαδιαία εκπομπή, ενώ δεν σταματά τις εξορμήσεις του στους δρόμους της Μνημονιακής Αθήνας.
Κατά τα άλλα, στην Ελλάδα του 2016, σύμφωνα πάντα με τις κυβερνητικές διαβεβαιώσεις, η διαπλοκή έχει χτυπηθεί, η διαφάνεια έχει λάμψει, η ισονομία έχει εξασφαλιστεί, το βοσκοτόπι είναι εγγύηση και η Ελληνοφρένεια παλεύει για τέταρτη χρονιά να κερδίσει ένα στοίχημα… να αποδείξει ότι αυτή είναι η σάτιρα και όχι όλοι οι άλλοι!

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !