Ο ALPHA εγκαινιάζει τη νέα web tv πλατφόρμα-Όλες οι λεπτομέρειες

0

Η νέα WEB TV πλατφόρμα του Alpha κάνει πρεμιέρα σήμερα στο www.alphatv.gr/view .Τι είναι το View; Είναι η ματιά του Alpha στο αποκλειστικό WEB TV περιεχόμενο. Γρήγορες, αστείες, πρωτότυπες, ίσως και λίγο σουρεαλιστικές εκπομπές με θεματολογία που παίρνει αφορμές από την καθημερινότητα.

Ο Alpha, στη διαρκή προσπάθεια να εξελίσσει την τηλεοπτική του δράση και ενισχύοντας τον ρόλο του ως leader σε όλες τις πλατφόρμες που παράγουν πρωτογενές οπτικοακουστικό περιεχόμενο, εγκαινιάζει WEB TV πλατφόρμα με την ονομασία View by Alpha TV.

Η εκπομπή με την οποία θα γίνει η πρεμιέρα του View είναι το «Backstage Alpha», μια εκπομπή που παρακολουθεί τις πρόβες και τα breaks όλων των προγραμμάτων του Alpha με αφορμή την έναρξη της σεζόν 2016 – 2017. Η κάμερα του View κλέβει στιγμές από το πλατό, το σκηνικό, τον χώρο του μακιγιάζ ,και μας μεταφέρει αποκλειστικά στον μαγικό κόσμο που βρίσκεται «πίσω από τις κάμερες».

Με συνεντεύξεις από τους παρουσιαστές και τους ηθοποιούς των αγαπημένων σειρών, με πλάνα «μη στημένα», με γέλια αυθόρμητα, με αναπάντεχα περιστατικά και εικόνες που δεν μπορείς να δεις πουθενά αλλού, η εκπομπή «Backstage Alpha» αποτελείται ουσιαστικά από πραγματικές σκηνές γυρισμάτων στις οποίες πρωταγωνιστές είναι μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της TV. Τις ερωτήσεις και το «ντου» στο «Backstage Alpha» κάνει ο Γιώργος Βαγιάτας.

Και αυτό είναι μόνο η αρχή…
Το View είναι ένα νέο αυτόνομο brand που εντάσσεται κάτω από την ομπρέλα του Alpha, για να προσφέρει παραγωγές υψηλής αισθητικής με σύγχρονη ματιά και καινοτόμα γραφικά. Ο σχεδιασμός της ταυτότητας του View έγινε από την εταιρεία ,Yell. Η χρωματική παλέτα “πατάει” στα εταιρικά χρώματα του Alpha αλλά διαφοροποιείται στις γενικές αποχρώσεις για να ενισχύεται έτσι και η stand alone λογική του brand. Το πρώτο γράμμα της λέξης View έχει σχεδιαστεί ώστε να αποτελεί το χαρακτηριστικό, custom made, play button το οποίο θα υπάρχει σε όλα τα video.

Το View ξεκινάει σήμερα με τα δύο πρώτα επεισόδια του «Backstage Alpha». Πατήστε play για να τα δείτε δωρεάν και αποκλειστικά στο www.alphatv.gr/view.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !