Κατερίνα Καινούργιου:«Άλλο το 8% στον Alpha ή στον ΑΝΤ1 κι άλλο στο E...»


Φέτος η Κατερίνα Καινούργιου κρατά τα ηνία της πολύ πρωινής ζώνης του Ε.Πώς χειρίζεται τα νούμερα;Την πιάνει πανικός;

Σε πιάνει μανία με τα νούμερα τηλεθέασης; Είναι το πρώτο πράγμα που βλέπεις όταν ξυπνάς; (Σ.σ.: γελάει) 

''Κατ’ αρχάς, ξυπνάω πολύ πιο νωρίς! Όταν έρχονται τα ποσοστά τηλεθέασης, σκέψου ότι σχεδόν τελειώνει η εκπομπή. Κι αυτό είναι ένα στοιχείο που μου αρέσει, ότι δεν καθορίζεται ούτε η ψυχολογία μου, ούτε και το περιεχόμενο της εκπομπής από την απόδοση της προηγούμενης ημέρας. Κι αυτό νομίζω πως είναι ένα ατού των πολύ πρωινών εκπομπών. Κι ίσως εξαιτίας αυτού του γεγονότος να είμαστε και πιο αληθινοί, να μην μπαίνουμε σε «καλούπια», επειδή κάτι «πούλησε» ή δεν «πούλησε» την προηγούμενη ημέρα. Επί της ουσίας τώρα, θα σου πω ότι δεν με πιάνει καμία μανία όπως λες, γιατί απλά φέτος χτίζω κάτι που και για μένα είναι καινούργιο, αλλά και για το ίδιο το κανάλι. Αυτό δεν σημαίνει ότι πετάμε στα σκουπίδια τα νούμερα. Όταν, όμως, μέσα σε λιγότερο από έναν μήνα βλέπεις πως η εκπομπή έχει ολοένα και αυξανόμενη δυναμική, με ποσοστά που έχουν φτάσει ακόμη και στο 17%, τότε απλά χαίρεσαι και συνεχίζεις. Δεν σου λέω ότι δεν υπάρχουν και ημέρες που η τηλεθέαση δεν είναι χαμηλή, αλλά κοιτάς πάντα το περιβάλλον μέσα στο οποίο γίνεται. Τον ανταγωνισμό -είμαστε η μόνη ζώνη με πέντε ζωντανές εκπομπές ταυτόχρονα- και τη συνολική δυναμική του σταθμού. Άλλο το 8% στον Alpha ή στον ΑΝΤ1 κι άλλο στο «E»''.

Γίνεται ντόρος και για τον προσδιορισμό «κεντρικιά» που λένε ότι ήθελες με τρέλα. Ήταν ένα απωθημένο; 

''Όχι βέβαια! Ήταν μια πλάκα, το είπα χαριτολογώντας και πήρε τεράστιες διαστάσεις!''.

Αληθεύει ότι αρνήθηκες την πρόταση να είσαι στο «ΟΛΑ» του Θέμου Αναστασιάδη; Θα ήσουν κι εσύ και η Δούκισσα Νομικού; 

''Έχω ένα κενό εδώ, ομολογώ... Όντως δέχτηκα την πρόταση από τον Θέμο Αναστασιάδη, τον οποίο αγαπώ και εκτιμώ ιδιαιτέρως. Δεν γνωρίζω για τη Δούκισσα''.

Φοβήθηκες επειδή ο Θέμος «κανιβαλίζει» τρόπον τινά τις παρτενέρ του; 

''Μα δεν φοβήθηκα, ούτε θεωρώ ότι ο Θέμος «κανιβαλίζει» τις παρτενέρ του. Η επιλογή έγινε καθαρά με επαγγελματικά κριτήρια''.

Real

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: