Γιατί οι τηλεθεατές να καθίσουν να δουν τα «5 Κλειδιά»;


Τα 5 ΚΛΕΙΔΙΑ είναι η νέα ,αστυνομική σειρά του ΑΝΤ1 ,της οποίας το σενάριο επιμελείται ο Κώστας Βαζάκας με τη Ρένα Ρίγγα.
Η επιτυχημένη σεναριογράφος σε πρόσφατη συνέντευξή της μίλησε για τη μετάβασή της από την κωμωδία στο δράμα αλλά και για τη σειρά...

Πρώτη φορά βιβλίο, πρώτη φορά, όμως, που δεν ασχολείσαι με family σειρά, με καθαρόαιμη κωμωδία. 

''Αυτό είναι αλήθεια (γέλια). Ε, πάνω σε όλη αυτήν τη... φούρια της αλλαγής που με έπιασε, είπα να δοκιμάσω να κάνω για πρώτη φορά μετά από τόοοσα χρόνια και μια σειρά που να μην είναι κωμωδία''.

Ναι, αλλά εδώ δεν έχουμε να κάνουμε με μια απλή δραματική σειρά, αλλά με ένα αστυνομικό θρίλερ. 

''Βέβαια... Και η αλήθεια είναι ότι αυτή η... βουτιά σε αυτά τα τόσο διαφορετικά νερά δεν ήταν εύκολη για μένα. Ήταν κανονικό μακροβούτι, γι΄ αυτό πρέπει να σου πω πως μου είναι πολύτιμη η βοήθεια του Κώστα Βαζάκα. Ο Κώστας είναι ένας δημιουργός που έχει εντρυφήσει στο μυστήριο, και στις αστυνομικές, δραματικές σειρές.Ακριβώς γι΄ αυτό και έχουμε περάσει ατελείωτες ώρες στο Skype και θέλω να τον ευχαριστήσω γι΄ αυτό''.

Γιατί οι τηλεθεατές να καθίσουν να δουν τα «5 Κλειδιά»; 

''Γιατί είναι μια σειρά που επιχειρεί μια φοβερή ανατομία της ψυχολογίας και του ερωτικού στοιχείου. Γιατί είναι μια σειρά με απίστευτη πλοκή, με μυστήριο, με ανατροπές, με σασπένς και φυσικά επειδή απαρτίζεται από εκλεκτούς συνεργάτες''.

Πηγή:tv έθνος

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: