Χρύσα Παπά: Τι αποκαλύπτει για τα «5 κλειδιά»;

0
Η Χρύσα Παπά που επιστρέφει φέτος στα τηλεοπτικά πρωταγωνιστόντας στην νέα καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 "Τα 5 κλειδία", μίλησε στο 7 Μέρες TV για τον ρόλο της «Κυβέλης» αλλά και για την εξέλιξη του σήριαλ 

Πώς βλέπεις την Κυβέλη; 
«Είναι μια ταλαιπωρημένη γυναίκα, χωρίς να φταίει που έχει ταλαιπωρηθεί. Δεν ήξερε ότι, κρατώντας το παιδί του πρώτου της έρωτα ή κρύβοντας το γεγονός αυτό από τον άντρα της, με τον οποίο είναι πολύ ερωτευμένη, θα δημιουργούσε τόσα πολλά θέματα. Από την άλλη, είναι πολύ δυναμική .και αποφασισμένη να διορθώσει τα προβλήματα με οποιοδήποτε κόστος» 

Η απαγωγή της μικρής Μαργαρίτας ανατρέπει τον κόσμο της. 
«Είναι όπως στη ζωή μας, που ακούμε κάτι ή μας συμβαίνει κάτι και παθαίνουμε σοκ, τόσο που για να καταλάβουμε τι έχει συμβεί πραγματικά, χρειάζεται χρόνος. Η Κυβέλη είναι σε κατάσταση σοκ και σιγά-σιγά, με τη συνειδητοποίηση, έρχονται και τα υπόλοιπα συναισθήματα». 

Μέχρι την απαγωγή, θεωρείς ότι είχε βρει μια ισορροπία σε αυτή τη διπλή ζωή που ζούσε; 
«Ναι, το είχε καταφέρει όσο μπορεί να το κάνει μια μάνα που βλέπει το παιδί της οε τέτοιες συνθήκες» 

Γιατί δεν το συζήτησε ποτέ με τους γονείς της; 
«Έχει αγάπη στους γονείς της και αδυναμία στον μπαμπά της, αλλά, πράγματι, δεν μοιράστηκε ποτέ το μυστικό της μαζί τους. Ένας βασικός λόγος είναι ότι δεν ήθελαν καν να ακούν το όνομα του Ρήγα» 

Θεωρείς πως η Κυβέλη ζει σε ένα χρυσό κλουβί;
«Όχι, δεν θα το έλεγα. Προέρχεται από μια ευκατάστατη οικογένεια, αλλά στην πορεία θα δούμε ότι όταν έφυγε με τον Ρήγα, έμεναν σε ένα μικρό διαμέρισμα. Είχε πιάσει δουλειά και προσπάθησε να πάρει τη ζωή στα χέρια της. Σε κλουβί προσπαθεί να τη βάλει ο άντρας της, για λόγους ασφάλειας με όσα συμβαίνουν στα πρώτα επεισόδια» 

Υπάρχει, όμως, ο Λεωνίδας, ο οποίος παρακολουθεί κάθε της κίνηση. 
«Η Κυβέλη δεν τον θέλει καθόλου και γίνονται ένα σωρό σκηνές και καβγάδες. Τον Λεωνίδα τον έχει βάλει ο Ορέστης για να την προστατεύει. Έτσι, όταν συμβαίνουν διάφορα περιστατικά που ταράζουν την ασφάλεια τους, αυτή η παρακολούθηση επιτείνεται» 

Στη συνέχεια, όμως, ζητά και η ίδια τη βοήθεια του για να βρει τη δασκάλα, τη φίλη της Κατερίνας, που είναι μπλεγμένη στην απαγωγή. 
«Αφού δεν μπορεί να απαλλαγεί από την παρουσία του του δείχνει ότι τον εμπιστεύεται, για να συνεχίσει να ψάχνει το παιδί της» 

Μετά την απαγωγή, υποπτεύεται την Κατερίνα και ψάχνει τη ζωή της... 
«Και την Κατερίνα και όλους τους άλλους, τους περνάει από τσεκάρισμα με την Κατερίνα ειδικά η σχέση της είναι ξεκάθαρη επαγγελματική την πληρώνει ως νταντά του παιδιού της και κρατούν μία απόσταση η μία την άλλη. Η αγωνία της Κυβέλης είναι μήπως το παιδί θεωρήσει περισσότερο μαμά αυτήν παρά την ίδια. Η Κατερίνα, από την άλλη, ήξερε απλά πως η Κυβέλη είχε ένα παιδί. Μονό μαθαίνει με ποιον είναι παντρεμένη» 

Θα φέρει η Μάριον ένα ρήγμα στη σχέση της Κυβέλης με τον Ορέστη; 
  «Θα δημιουργήσει μεγάλα προβλήματα, εύχομαι όχι ανεπανόρθωτα. Η Μάριον έχει θέματα με τον ίδιο τον Ορέστη, όχι τόσο με την Κυβέλη»

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !