Πρεμιέρες σήμερα για 5 ΚΛΕΙΔΙΑ και Δίδυμα Φεγγάρια στον ΑΝΤ1. Τι θα δούμε;

0
Πρεμιέρα κάνει σήμερα το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 κι έτσι 2 ακόμα καθημερινές σειρές συνεχίζουν να εμπλουτίζουν το πρόγραμμα του καναλιού.
Έτσι πρεμιέρα κάνει σήμερα στις 22:15 μμ η νέα σειρά 5 Κλειδιά ενώ στις 8μμ έρχεται στον ΑΝΤ1 ο δεύτερος κύκλος από τα Δίδυμα Φεγγάρια...

5 ΚΛΕΙΔΙΑ
Το ερωτικό θρίλερ του ομώνυμου βιβλίου «Τα Πέντε Κλειδιά», της δημοφιλούς συγγραφέως Λένας Μαντά, κάνει πρεμιέρα με ένα διπλό συγκλονιστικό επεισόδιο τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στις 22:15.
Το ταξίδι ξεκινά και οι σελίδες του βιβλίου της νέας σειράς του ΑΝΤ1 θα ζωντανεύουν στις οθόνες μας καθημερινά στις 16:00!Η Ρένα Ρίγγα και ο Κώστας Βαζάκας υπό την σκηνοθετική μαεστρία του Κώστα Χριστοφόρου και της Ρέινας Εσκενάζυ, αλλά και τη συμμετοχή μιας μεγάλης ομάδας ταλαντούχων και πετυχημένων ηθοποιών, ζωντανεύουν στις οθόνες μας το ερωτικό θρίλερ «Τα Πέντε Κλειδιά».

1ο επεισόδιο
Η Κυβέλη και ο Ορέστης γυρίζουν από το Μιλάνο όπου έχουν πάει για δουλειές του Ορέστη. Εκείνη βιάζεται να πάει στο κρυφό ραντεβού που έχει κάθε Τρίτη και Πέμπτη σ’ ένα σπίτι έξω από την πόλη όπου μένει η κόρη της η Μαργαρίτα με την νταντά της την Κατερίνα. Κανένα δεν γνωρίζει την ύπαρξη αυτού του παιδιού. Όταν φτάνει η Κυβέλη εκεί διαπιστώνει με τρόμο ότι το παιδί το έχουν απαγάγει.  Ποιος το έχει κάνει αυτό και τι θα της ζητήσουν για να την πάρει πίσω;

ΔΙΔΥΜΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ1ο επεισόδιο

 Η Αλίκη είναι σοκαρισμένη από την αντίδραση της Αγάπης. Την ίδια στιγμή η Αμαλία κι η Αρετή ενημερώνουν την Αγάπη για την κατάσταση του Στέργιου και την αναστατώνουν. Το μοιράζεται με τον Φίλιππο, ο οποίος της υπόσχεται να τη βοηθήσει να βρει το Στέργιο. Παράλληλα ο Στέργιος δέχεται την επίσκεψη του Ορέστη, του καινούργιου συνεργάτη του. Συγχρόνως η Σίλα προσπαθεί ανεπιτυχώς να σταματήσει την εισβολή της Λίτσας στο καινούργιο τους σπίτι με το Δημήτρη, ενώ ο Αντώνης δέχεται την αιφνίδια επίσκεψη της Αφροδίτης, που του ζητάει πίσω τη δουλειά της και παρορμητικά της εκφράζει το ερωτικό του ενδιαφέρον. Ο Παύλος πείθει την Αλίκη να μετακομίσει στο σπίτι του, πράγμα που δημιουργεί αντιδράσεις απ’ το περιβάλλον. Στην Πάρο η Μαρουσώ λιποθυμά μπροστά στα μάτια του Νικόλα, που παθαίνει σοκ. Την ίδια στιγμή ο Φίλιππος και η Αγάπη είναι στα ίχνη του Στέργιου. Λίγο αργότερα η Αγάπη αντιμετωπίζει την Ελισάβετ με απρόσμενο τρόπο.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !