Στις 27 Νοεμβρίου η εφημερίδα του Βαξεβάνη

Unknown
0
Με γοργούς ρυθμούς προχωρά το νέο εκδοτικό εγχείρημα του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Σύμφωνα με απόλυτα διασταυρωμένες πληροφορίες της στήλης, η «πρεμιέρα» της νέας κυριακάτικης εφημερίδας θα πραγματοποιηθεί, εκτός απροόπτου, στις 27 Νοεμβρίου, ενώ, ακολουθώντας τη… μόδα της εποχής, το φύλλο θα κυκλοφορεί με προσφορές.
Το γεγονός αυτό καταδεικνύει την αποφασιστικότητα του δημοσιογράφου να κάνει… πρωταθλητισμό στις κυριακάτικες κυκλοφορίες, «χτυπώντας» υψηλά νούμερα. Οπως είχε αποκαλύψει το «SECRET» πριν από λίγο καιρό, τον Κώστα Βαξεβάνη θα πλαισιώνουν μεταξύ άλλων ο Θανάσης Καρτερός, η Κατερίνα Κατή και ο Θανάσης Φουντής ως υπεύθυνος του αθλητικού τμήματος. Βασικό συστατικό στοιχείο του εντύπου θα είναι βεβαίως το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, η φρέσκια θεματολογία και το μοντέρνο layout.
Στον αντίποδα, μετά την αποχώρηση από τη διαδικασία για τις τηλεοπτικές άδειες, φαίνεται πως η οικογένεια Καλογρίτσα τραβά χειρόφρενο μέχρι νεωτέρας και στην έκδοση της κυριακάτικης εφημερίδας που προετοίμαζε, με επικεφαλής τον πρώην πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ, Πάνο Παναγιώτου, καθώς και τον άλλοτε εκπρόσωπο της ΔΗΜ.ΑΡ., Χρήστο Μαχαίρα.
Αν και στην ανακοίνωση του Βλαδίμηρου Καλογρίτσα, μέσω της οποίας διατυπωνόταν η θέση της οικογένειας για τις αρνητικές εξελίξεις στο μέτωπο της τηλεοπτικής συχνότητας που διεκδικούσε, τονιζόταν πως το πλάνο εμπλοκής της οικογένειας στα media δεν αποσύρεται, η σχετική δραστηριότητα δείχνει να έχει «παγώσει». Οπως λένε οι γνωρίζοντες, η πλευρά Καλογρίτσα θα επιχειρήσει και πάλι να σταθμίσει τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα και κατόπιν να λάβει τις οριστικές αποφάσεις της.


με πληροφορίες από το parapolitika.gr

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !