200 ημέρες και φύγαμε για...Eurovision !

0
200 ημέρες έως την Eurovision 2017 στο Κιεβο της Ουκρανίας "με το ρολόι να μετράει αντίστροφα"-όπως μας γνωστοποιεί το  σωματείο φίλων της Eurovision INFE GREECE με δελτίο τύπου του αντιπροέδρου του κου Μάκη Χαραλαμπόπουλου,καθώς οι Ουκρανοί διοργανωτές φρόντισαν να καθησυχάσουν τους απανταχού φανς,ότι η πόλη τους εργάζεται πυρετωδώς και επί 24τετραώρου  βάσεως έτσι ώστε όλα να είναι έτοιμα τον προσεχή Μάιο.
Με ένα οπτικοποιημένο video που δημιούργησαν φροντίζουν να μας θυμίζουν για τις ομορφιές της πόλης που θα φιλοξενήσει την 62η διοργάνωση και δηλώνουν σίγουροι ότι έχουν  πολλά να "προσφέρουν" στους επισκέπτες που θα θελήσουν να βρεθούν εκεί στο μεγαλύτερο μουσικό γεγονός του πλάνήτη.
Οι Ουκρανοί θεωρούν ότι κανέναν δεν θα αφήσει ασυγκίνητο η ιστορία τους , ο πολιτισμός τους ,η αρχιτεκτονική της πόλης τους πολλά αξιοθέατα μνημεία ,το φαγητό , τα ξενοδοχεία τους , η φυσική ομορφιά  της πόλης του Κιέβου που κατάφερε και επικράτησε των άλλων υποψηφίων - αλλά και η   άρτια διασκέδαση παντός είδους.
Το κρατικό κανάλι NTU σε συνεργασία με την EBU προετοιμάζουν όπως υπόσχονται μια άρτια διοργάνωση και αναμένεται να ξεκινήσει και η προπώληση των εισιτηρίων μόλις ολοκληρωθούν τεχνικά θέματα που αφορούν τη σκηνή του σταδίου ενώ από τον καινούργιο χρόνο αναμένουμε και το "σύνθημα" του φετινού διαγωνισμού καθώς και το λογότυπο του.
Έως σήμερα 40 χώρες έχουν επιβεβαιώσει για τη συμμετοχή τους, αριθμός που μάλλον θα ξεπεραστεί, ενώ οι τρείς βραδιές του διαγωνισμού θα διεξαχθούν στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της πόλης  9,11 και 13 Μαίου.
Ακολουθεί το video από τους διοργανωτές που μας "καλωσορίζει¨ ξανά στο Κίεβο μετά το 2005 που η Έλενα Παπαρίζου έφερε την νίκη στη χώρα μας με το "Μy Number One" ενώ για ακόμα μια φορά οι Έλληνες οργανωμένοι φαν δηλώνουν "πανέτοιμοι" να συνοδεύσουν για να στηρίξουν και εμψυχώσουν -όπως κάνουν κάθε χρόνο -,την Ελληνική συμμετοχή.

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !