Η στρατηγική του ΑΝΤ1

Κωνσταντίνος Κότσαρης
1
Στον σταθμό του Αμαρουσίου η στρατηγική δεν αλλάζει μετά την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατίας: Πρωτοκαθεδρία στην τηλεθέαση αλλά και στη διαφημιστική δαπάνη, ωστόσο με πιο ρεαλιστικούς στόχους λόγω της παρουσίας περισσότερων καναλιών. Αυτήν τη στιγμή το μερίδιο που έχει ο ΑΝΤ1 στη διαφημιστική αγορά είναι στο 31% και ο στόχος είναι να αυξηθεί 4-5 μονάδες. Παρά την ελαφρά πτώση της τηλεθέασης στην prime time δεν εκφράζεται ανησυχία, μια και θεωρούν πως ο Alpha βιάστηκε να λανσάρει όλα τα προγράμματά του ενώ ο ΑΝΤ1 τα ρίχνει στη μάχη της τηλεθέασης σταδιακά, και χαρακτηριστικά αναφέρουν τη νέα κωμωδία του Λευτέρη Παπαπέτρου «Στο καλό, γλυκιά μου συμπεθέρα» και τους «Ράδιο Αρβύλα» που θα βγουν στον αέρα τη Δευτέρα 21 Νοεμβρίου.

Στην πορεία έρχεται και το «Rising Star», ενώ στο δεύτερο μισό της σεζόν θα βγουν ένα με δύο ακόμη talent shows. Είτε θα είναι καινούργιος κύκλος των υπαρχόντων («Your Face Sounds Familiar», «Dancing with the Stars») είτε κάποιο νέο concept που είδαν στελέχη του σταθμού στο πρόσφατο παζάρι των Κανών.

Στο στόχαστρο έχουν μπει 4 νέα πρότζεκτ. Στο κανάλι εκτιμούν πως η διαφημιστική δαπάνη θα αυξηθεί συνολικά το τρίτο τρίμηνο του 2017 και πως ο σταθμός θα βρίσκεται και τότε σε θέση ισχύος.

Πηγή:Έθνος

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. ο ΑΝΤ1 τελικά αποδείχθηκε ο απόλυτος νικητής των τελευταίων μηνών, σε αντιθεση με διαφορα σχολια που διακινουνταν απο δω κι απο κει!
    Βγηκε ανεπηρεαστος απο τον διαγωνισμο Παππά, συνεχισε κανονικα την επενδυση του στο προγραμμα, κατεκτησε χαλαρα την πρωτη θεση βαζοντας τις βασεις για τη συνεχεια και τελικα... γλύτωσε και τα 75 εκατ. που υποτιθεται οτι θα εδινε για την αδεια. Και ολα αυτα, χωρις να παρει μερος στο ξεκατινιασμα (βλεπε ALPHA-STAR-ΣΚΑΙ-MEGA) και να λερωσει την εικονα του.
    Σωστός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !