Μαρινάκης -Σαββίδης:Δηλώνουν έτοιμοι να βγουν αέρα σε 1 μήνα!


Αν και οι χρόνοι είναι εξαιρετικά ασφυκτικοί, κυβερνητικοί παράγοντες υποστηρίζουν ότι στα μέσα με τέλη Νοεμβρίου το νέο τηλεοπτικό τοπίο θα είναι έτοιμο,συμπεριλαμβανομένων και  των δυο νέων καναλιών, Μαρινάκη και Σαββίδη.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή ενημέρωσης,την οποία επικαλείται το enimerosi24.gr, λέγεται ότι οι δυο νέοι καναλάρχες έχουν διαβεβαιώσει ότι θα είναι έτοιμοι να εκπέμψουν στους χρόνους που προσδιορίζονται και μετά τη μικρή αναβολή της κατάθεσης της τροπολογίας, η οποία μετατίθεται για ψήφιση στην Ολομέλεια της Βουλής μετά τη νέα προσπάθεια για τη σύσταση του ΕΣΡ ,που θα επιχειρηθεί την προσεχή Τετάρτη.

Κυβερνητικές πηγές υποστηρίζουν ότι η κατάθεση της τροπολογίας ήταν απαίτηση των νέων υπερθεματιστών,ζητώντας να ολοκληρωθεί ο διαγωνισμός και να ξεκινήσουν να εκπέμπουν, δηλώνοντας – οι νέοι δηλαδή- ότι θα είναι έτοιμοι σε έναν μήνα από τώρα.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: