Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στον ΑΝΤ1!

Ο τίτλος σίγουρα δημιουργεί ερωτηματικά,αφού γνωρίζουμε πως ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος ανήκει στο δυναμικό του Star,παρουσιάζοντας το "Blind Taste" κάθε απόγευμα.Για αυτό λοιπόν δεν πρόκειται για κάποια μεταγραφή,αλλά o Δημήτρης Σκαρμούτσος αυτή την Κυριακή θα μπει στην κουζίνα της Μαρίας Μπεκατώρου και μαζί με τους τηλεθεατές και την υπόλοιπη παρέα του μεσημεριού (βλέπε Δημήτρης Ουγγαρέζος, Λάμπρος Κωνσταντάρας, Χρήστος Νέζος) θα απογειώσουν τον ουρανίσκο μας.

Το Σου Κου το μεσημέρι αυτό το Σάββατο 15 Οκτωβρίου , στις 13:45, στον ΑΝΤ1 θα δούμε τον Θανάση Αλευρά ο οποίος θα μιλήσει για τη ζωή του, το νέο του επαγγελματικό βήμα, το ραδιόφωνο, καθώς και τα θεατρικά του σχέδια. Στην παρέα της Μαρίας Μπεκατώρου θα είναι και ο Ντίνος Σιομόπουλος ο οποίος θα μιλήσει για την οικονομική κατάσταση της χώρας.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου εκτός από τον Δημήτρη Σκαρμούτσο στην παρέα του μεσημεριανού Σου Κου θα είναι η Έλενα Ράπτη. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας με το χαμόγελο της θα μιλήσει για την προσωπική της ζωή αλλά και για την πολιτική της δράση.

Ραντεβού το Σου Κου με την Μαρία Μπεκατώρου, τον Δημήτρη Ουγγαρέζο, τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, τον Χρήστο Νέζο, στις 13:45, στον ΑΝΤ1.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: AΓΓΕΛΟΣ ΑΡΤΕΜΙΑΔΗΣ

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: