Μπεκατώρου:«Με τον ΑΝΤ1 έχω άριστη σχέση,πρέπει να πάμε καλά και για αυτούς»


Φέτος η Μαρία Μπεκατώρου παρουσιάζει με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο το ΣΟΥΚΟΥ,που,όμως,δεν έχει την αναμενόμενη πορεία στους πίνακες της Agb.
Η παρουσιάστρια μιλά στο People κι αναφέρεται,μεταξύ άλλων,στα νούμερα τηλεθέασης,στο πότε άρχισε να τα κοιτά,αλλά και στη σχέση της με τον Αnt1...

Τα νούμερα τηλεθέασης σε αγχώνουν; 

''Όσο ήμουν στο Τηλεάστυ, ποτέ. Δεν είχαμε και νούμερα να δούμε. Ούτε στο Junior Master Chef, εκεί έπαιρνα απλώς τηλέφωνο και ρωτούσα. Όταν πήγα στον ANT1, θυμάμαι πως πήρα τα πρώτα νούμερα. Είναι η επόμενη ημέρα μετά το Y.F.S.F., και μου στέλνει ο Γιάννης Λάτσιος μήνυμα που έγραφε: «Μαρία, αυτά είναι νούμερα». Κόντεψα να τρελαθώ. Δεν τα είχα δει ποτέ γραμμένα. Μέχρι να αναλάβω κεντρικό ρόλο σε εκπομπή, δεν τα παρακολουθούσα και πολύ. Πλέον το κάνω. Καταλαβαίνω πως τα νούμερα είναι μια τάση. Θεωρώ πως φέτος έχουν ενδιαφέρον, γιατί δεν είναι η κλασική συνταγή που φαίνεται να κερδίζει. Αυτό που παρατηρώ, αν και είναι πολύ αρχή ακόμα, είναι ότι ο κόσμος θέλει να γελάει. Για αυτό και βλέπει ωραίες σειρές που τον κάνουν να ξεφεύγει. Είναι στρεσαρισμένος και θέλει διαφυγή. Νομίζω πως η παλιά «συνταγή», το κλάμα, ο πόνος και η θλίψη δεν πουλάνε πλέον. Αυτή τη «συνταγή» δεν θα μπορούσα σε καμία περίπτωση να την υπηρετήσω''.

Υπάρχει περίπτωση να σου χαλάσει η μέρα κοιτάζοντας τα νούμερα;

''Ναι, μου έχει χαλάσει η ημέρα, ευτυχώς για λίγο, δεν κρατάει πολύ. Το να πηγαίνει καλά μια εκπομπή είναι μια επιβράβευση. Όταν κάνεις μια εκπομπή και είσαι ευχαριστημένος με το τηλεοπτικό αποτέλεσμα, αισθάνεσαι δηλαδή πως έγινε με αξιοπρέπεια, χωρίς να προσβάλλεις το τηλεοπτικό κοινό, νιώθεις καλά μέσα σου. Αν, όμως, νιώσω πως δεν μου αρέσει η εκπομπή που κάνω και δεν πάει και καλά, είμαι να σκάσω. Αν, βέβαια, η εκπομπή που κάνω με αντιπροσωπεύει, υπάρχει ωραίο κλίμα, με καλούς φίλους και ωραίους συνεργάτες, θα με πειράξει λιγότερο αν τα νούμερα δεν είναι πολύ καλά. Επίσης, μπαίνει και το προσωπικό κομμάτι. Με τον ΑΝΤ1 έχω άριστη σχέση και νιώθω χαρούμενη που είμαι εκεί. Πρέπει να πάμε καλά και για αυτούς τους ανθρώπους που με πιστεύουν''.

ΤΟ ΕΓΡΑΨΕ: ΜΑΝΩΛΗΣ ΤΣΙΧΛΑΚΗΣ

Αν θέλεις,μπορείς να με κάνεις add στο facebook (Μανώλης Τσιχλάκης ,Τσιχλάκης Μανώλης) αλλά και να με ακολουθήσεις στο instagram (@tsihlakismanolis).
    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

0 Τα Σχόλια σας: