Τηλεκοντρόλ: Αποκ:Αυτός είναι ο 4ος κριτής στο RISING STARS-Συνοικέσιο καναλιών...-Ζάπινγκ στις πρεμιέρες-Ο ΑΝΤ1 χαντάκωσε τα 5 Κλειδιά-Κούρασε το Μπρούσκο-Αδιάφορο αλλά με εντυπωσιακά νούμερα το Έλα στη Θέση μου

0
Καλησπέρα ,φίλοι μου. Πέμπτη σήμερα και είμαι  έτοιμος να πιάσω και πάλι το Τηλεκοντρόλ στο χέρι , να κάνω ζάπινγκ στα κανάλια αλλά και να σας αποκαλύψω θέματα που δεν ξέρετε και θα μάθετε μόνο από εδώ.

Πρεμιέρες και αυτή την εβδομάδα στην τηλεόρασή μας, και το Τηλεκοντρόλ  ξεκινάει το Ζάπινγκ…

Πυρετωδώς στήνει ο ΑΝΤ1 το νέο του,φιλόδοξο project,''Rising Stars'',με παρουσιαστή τον Γιώργο Λιάγκα. Όπως σας έχουμε πρώτοι ενημερώσει,η κριτική επιτροπή μέχρι τώρα απαρτίζεται από τη Δέσποινα Βανδή,τον Χρήστο Μάστορα ενώ έκλεισε επίσημα κι ο Μιχάλης Χατζηγιάννης.Ποιο θα είναι ,όμως,το 4ο μέλος της;Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες που φτάνουν αυτήν την ώρα στο tvnea.com,για την 4η θέση του σόου συζητούν δύο πολύ μεγάλα ονόματα,και σας τα αποκαλύπτουμε πρώτοι.Ο ένας λοιπόν είναι ο Κώστας Μακεδόνας κι ο δεύτερος ο Μάριος Φραγκούλης,κι αναμένεται πολύ σύντομα να γίνει η τελική επιλογή.

Ξεκινώ ,λοιπόν,το ζάπινγκ με την πιο κοντινή πρεμιέρα, και δεν είναι άλλη από το THE 2 NIGHT SHOW με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Η εκπομπή δεν άλλαξε καθόλου. Συνεντεύξεις, με πικάντικες κάποιες φορές ερωτήσεις, και παιχνίδι  συνθέτουν το late night show του ΑΝΤ1. Πάντως, από αυτό που παρακολούθησα ,συνειδητοποίησα ότι θα μου άρεσε να δω τη Μακρυπούλια, παρουσιάστρια δίπλα στον Γρηγόρη!

Alpha πρεμιέρα το Σάββατο το πρωί, και το Σπίτι μου σπιτάκι μου είναι στον αέρα με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Ένα κορίτσι που αντικειμενικά δεν κάνει… όσο κι αν κάποιοι προσπάθησαν να μας πείσουν γι’ αυτό, αλλά παρ’ όλα   αυτά  κατόρθωσε όχι μόνο να παραμείνει στην τηλεόραση αλλά και να πάρει δική της εκπομπή σαν να επρόκειτο για ό,τι πιο επιτυχημένο έχει να επιδείξει η ελληνική τηλεόραση. Η τηλεθέαση άκρως απογοητευτική. Μέχρι και η Ναταλία Γερμανού με την πιο βαρετή εκπομπή , κατάφερε την Κυριακή να πάρει κεφάλι !

Παίρνω  το τηλεκοντρόλ μου στο χέρι και πηγαίνω στον ΑΝΤ1 στην πρεμιέρα του ΣΟΥΚΟΥ.  Γρήγορη  ροή , λαθεμένη η ώρα , παλιακό  σκηνικό...  Μπορεί ,όπως είπα και πριν, η ροή να είναι γρήγορη, ωστόσο ,δεν είναι δυνατόν να έχεις απέναντι έναν Μένιο με σκληρό gossip και να μου δείχνεις μάσκαρες για το πρόσωπο! Ο Δημήτρης, δε, την πρώτη μέρα εντελώς παγωμένος. Ίσως να του έλειψε η ζωντάνια του πρωινού με τον Λιάγκα και τη Σκορδά... Όσο για τη Μπεκατώρου ,είναι πλέον ξεκάθαρο ότι ναι μεν είναι παρουσιάστρια πρώτης γραμμής, δείχνει ,όμως , να μην μπορεί μόνη .

Δεν κατάφερε να προχωρήσει το συνοικέσιο του ΣΚΑΪ με τον ALPHA ,αλλά ούτε του STAR με τον Σαββίδη. Βλέπετε τα κανάλια που πήραν την  άδεια ζητάνε πολλά, πάρα πολλά… Πάντως, τελευταία ακούγεται έντονα ότι ξεκίνησαν συζητήσεις του STAR με τον ΣΚΑΪ.

Πραγματικά πολύ μεγάλη εντύπωση μου προκαλούν τα νούμερα τηλεθέασης για τη σειρά, «Έλα στη Θέση μου». Ίσως είναι η μοναδική αδιάφορη σειρά που κάνει μεγάλα ποσοστά στα δυναμικά κοινά…

Με χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης ξεκίνησε και ο 4ος κύκλος του Μπρούσκο. Η σειρά του ΑΝΤ1 ξεκίνησε με χλιαρές αποδόσεις στους πινάκες τηλεθέασης. Αν και κάθε χρόνο κάπως έτσι ξεκινά, ίσως φέτος με χαμηλότερα ποσοστά, η ιστορία μάλλον αρχίζει να κουράζει .

Ξεκίνησε με πολύ καλά ποσοστά στο prime time κι όταν μετακόμισε στη μεσημεριανή ζώνη ξεκίνησε η πτώση.  Αυτή τη στιγμή η σειρά κινδυνεύει να πέσει κάτω από το 10%. Φυσικά μιλάω για την προσεγμένη σειρά ,Τα 5 κλειδιά.  Δεν είναι ,άλλωστε, τυχαίο ότι τόσο στο TVNEA όσο και στα Social media του ΑΝΤ1, οι τηλεθεατές ζητούν να αλλάξει ώρα προβολής η συγκεκριμένη σειρά.

Αυτό ήταν για σήμερα. Ραντεβού, φιλαράκια μου, την επόμενη Πέμπτη, με το Τηλεκοντρόλ!

Για επικοινωνία μαζί μου
Κάνε ADD στο Facebook: Giogos Pasxalidis 
Ακολουθείστε  στο Twitter:@Pasxal_tvnea 
Ακολουθείστε στο Instagram:pasxalidis_giorgos
Στείλτε μου email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !