Ψάχνει νέα στέγη το The Voice....

0

Είναι από τα πιο πετυχημένα talent show παγκοσμίως καταφέρνοντας και στη χώρα μας να σημειώσει υψηλές τηλεθεάσεις. Το «Voice» μάλιστα έγινε αφορμή να ξεσπάσει… πόλεμος στο τηλεοπτικό τοπίο καθώς μετά την πετυχημένη πορεία του στον ΑΝΤ1 το διεκδίκησαν αρκετοί, αλλά τελικά τα δικαιώματά προβολής του στη χώρα μας τα πήρε το STAR που όμως… δεν πήρε τηλεοπτική άδεια. 

Έτσι όπως έχουμε αναφέρει και σε προηγούμενο κείμενο στο Newsit τα στελέχη του σταθμού της Κηφισιάς αναγκάστηκαν να ακυρώσουν τη συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής που έχει τα δικαιώματα του talent show στη χώρα μας καθώς αν η κατάσταση εξελιχθεί σύμφωνα με τις επιθυμίες της κυβέρνησης έως το τέλος του χρόνου το STAR θα σταματήσει να εκπέμπει! 

Ωστόσο φαίνεται ότι το «Voice»… δεν το βάζει κάτω, καθώς σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου έχουν γίνει επαφές με στελέχη εταιρείας που έχει αποσπάσει μία από τις τέσσερις τηλεοπτικές άδειες με σκοπό να βγει το «Voice» από τη δική τους συχνότητα. Βέβαια οι συζητήσεις είναι σε αρχικό στάδιο αλλά αν τελικά οι δύο πλευρές συμφωνήσουν τότε το «Voice» θα βγει στον αέρα τους πρώτους μήνες του επόμενου έτους, αλλά δικαιολογημένα εκτιμάται ότι το talent show θα είναι βαρύ όπλο του τηλεοπτικού σταθμού στη μάχη της τηλεθέασης…!


newsit.gr
 

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !