Για ποιο λόγο ο Ηλίας Ψινάκης τίμησε τον Tom Hanks και τη σύζυγό του;

Unknown
0

Για άλλη μία φορά ο δαιμόνιος Ηλίας Ψινάκης, ο Δήμαρχος Μαραθώνος, απέδειξε ότι είναι άπαικτος στις (καλώς εννοούμενες) Δημόσιες Σχέσεις και την προβολή της ιστορικής πόλεως του Μαραθώνος.


Μέσω της επίσημης ιστοσελίδος της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα πληροφορηθήκαμε λοιπόν ότι ο Δήμαρχος Μαραθώνος προσκάλεσε στην πόλη του και τίμησε τον σπουδαίο Αμερικανό Ηθοποιό και παραγωγό Tom Hanks και την Ελληνοαμερικανίδα σύζυγό του Rita Wilson και τους τίμησε απονέμοντάς τους τον τίτλο των «Παγκοσμίων Πρέσβεων του Μαραθώνος», σε αναγνώριση της αγάπης τους για την Ελλάδα και την προβολής της σε όλο τον κόσμο όλα τα περασμένα χρόνια.

«Εκτιμούμε τόσο πολύ όλα όσα έχετε κάνει για την προβολή και την υποστήριξη της Ελλάδας όλα αυτά τα χρόνια σε ολόκληρο τον κόσμο! Είμαστε τόσο περήφανοι και υπόχρεοι! Σας ευχαριστούμε πολύ και τους δυό σας» έγραψε ο Ηλίας Ψινάκης στη σελίδα του στο facebook, όπου ανέβασε και τη συγκεκριμένη φωτογραφία, απ’ όπου την αναδημοσίευσε και η επίσημη ιστοσελίδα της Πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα.

Μην παραξενευτείτε λοιπόν καθόλου αν σε λίγο καιρό ο Tom Hanks πρωταγωνιστήσει ή χρηματοδοτήσει μία ταινία του Χόλυγουντ για τη Μάχη του Μαραθώνα, που βεβαίως τμήμα της θα έχει γυριστεί στο φυσικό της περιβάλλον!

parapolitika

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !