Το Stranger things πάει για δεύτερο κύκλο

0

Επιτέλους, καιρός ήταν! Αφού μας άφησε να... βράσουμε για λίγο στο ζουμί μας, το Netflix ανακοίνωσε ότι το Stranger things ανανεώνεται για δεύτερη σεζόν, η οποία θα κάνει πρεμιέρα κάπου μέσα στο 2017 (και σίγουρα όχι στο πρώτο εξάμηνο). Το Entertainment Weekly επικοινώνησε με τους αδελφούς Ντάφερ, δημιουργούς της απόλυτης έκπληξης του καλοκαιριού, οι οποίοι έδωσαν μία πρώτη ιδέα σχετικά με το τι θα πρέπει να περιμένουμε. 


Κατ' αρχάς, επιστρέφουν οι χαρακτήρες που αγαπήσαμε στον πρώτο κύκλο. Δηλαδή σχεδόν όλοι. Θα δούμε, λοιπόν, τη φοβερή τετράδα των πιτσιρικάδων, τον ρόλο της Γουινόνα Ράιντερ και άλλους. «Δεν ξέρουμε για την Έντεκα. Το αφήνουμε ανοιχτό [το ενδεχόμενο]», λέει ο Ρος Ντάφερ. Fingers crossed! Παράλληλα, θα υπάρχουν τέσσερις νέοι χαρακτήρες. «Θα υπάρχουν πολλά νέα και ενδιαφέροντα δυναμικά στοιχεία που δεν είδαμε στην πρώτη σεζόν», επισημαίνει ο Ματ Ντάφερ. 

Όσο για τις επιρροές; Ο Κάμερον ήταν μία σαφής επιρροή στον πρώτο κύκλο, χάρη στη σκηνοθεσία του στο “Aliens”, τη δεύτερη ταινία του ανατριχιαστικού franchise. Περιμένετε ακόμα περισσότερες αναφορές στον δημοφιλή σκηνοθέτη! Η έμφαση θα δοθεί, πάντως, στα sequels ταινιών, μια και οι δίδυμοι δημιουργοί βλέπουν τον δεύτερο κύκλο του Stranger things ως sequel. «Υπάρχει το “Ο Ιντιάνα Τζόουνς και ο ναός του χαμένου θησαυρού”, το “Aliens”, το “Terminator 2”. Πολλά από αυτά ανήκουν στον Τζέιμς Κάμερον. Όμως είναι εξαιρετικός. Και πιστεύω ότι ένας από τους λόγους που τα sequels που έχει γυρίσει είναι τόσο επιτυχημένα έγκειται στο ότι τα κάνει να μοιάζουν πολύ διαφορετικά, χωρίς να χάνει τα στοιχεία που αγαπήσαμε στις πρωτότυπες ταινίες», εξηγεί ο Ματ. 

Επίσης, ετοιμαστείτε για... παιχνίδι εκτός έδρας. «Θα δράσουμε λίγο έξω από το Χόκινς [την μικρή πόλη η οποία αποτελεί το σκηνικό του πρώτου κύκλου]. Η αρχική σκηνή [του πρώτου επεισοδίου] δεν θα λάβει χώρα στο Χόκινς», τονίζει ο ίδιος. Μεγαλύτερη προβολή θα έχει και ο παράλληλος κόσμος που αποκαλύφθηκε στον πρώτο κύκλο, το Πάνω-Κάτω (Upside Down). «Τραβήξαμε λίγο την κουρτίνα και αποκαλύψαμε ένα μικρό τμήμα του Πάνω-Κάτω», διευκρινίζει ο Ματ για τον πρώτο κύκλο, για να προσθέσει: «Έχουν αυτή την πύλη σε μία άλλη διάσταση, η οποία είναι ακόμα ανοιχτή στο Χόκινς. Και παραμένουν αρκετά ερωτήματα, όπως: Είναι νεκρό το τέρας; Ήταν μόνο ένα τέρας; Τι άλλο μπορεί να υπάρχει εκεί; [...] Υπάρχουν ακόμα πολλά περισσότερα μυστήρια που πρέπει να λυθούν». 

Η τελευταία είδηση έχει να κάνει με τη διάρκεια του δεύτερου κύκλου, ο οποίος θα είναι κατά ένα επεισόδιο μεγαλύτερος από τον πρώτο. Έτσι εξηγούνται και οι φράσεις στο teaser που ανακοινώνει στα social media την επιστροφή του Stranger things: καθεμία είναι ο τίτλος ενός επεισοδίου (συνολικά εννέα). Η επιλογή να διατηρηθεί η δεύτερη σεζόν σε compact μέγεθος είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική, καθώς έτσι είναι λιγότερο πιθανό η ιστορία να κάνει κοιλιά (κάτι που αποφεύχθηκε ευτυχώς και στον πρώτο κύκλο). «Θέλουμε να σιγουρευτούμε ότι [η ιστορία] θα είναι διαχειρίσιμη και θέλουμε να είμαστε σε θέση να διηγηθούμε μία ιστορία που θα μοιάζει με ταινία και η οποία δεν θα μπάζει νερά. Θέλουμε να έχει την ίδια αίσθηση και τον ίδιο ρυθμό όπως η πρώτη σεζόν. Νομίζω ότι αν την επεκτείνουμε πάρα πολύ, θα έχει πολύ πιο διαφορετική αίσθηση». Ανυπομονούμε να δούμε το αποτέλεσμα!


protothema

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !